Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod tomasii v 15 úno 2009 20:08

Nojo. Dan má jako vždy pravdu. Přidal jsem pár licencí a už to jede i bez karty. Člověk se musí furt učit, jak to řek' ten učenec z východu... :o
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2009 14:11

Pravdu určitě nemám vždy, ale dík za poklonu. taky doufám, že jsi tím pánem z východu nemyslel mne (od tebe jsem přeci jen na východ :D ), jelikož já razím spíše :"číst, číst a číst" :lol: :lol:

Už jsem to tu kdysi psal - je lepší novou licenci "přidat", než je pořád kvůli střídání vyměňovat. Abych pravdu řekl, už ani nevím, která je k čemu. Navíc některé jsou porávě pro chod na SD, některé na MFD a myslím, že např. licence "LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic"
by mohla mít něco společného s fungováním TMC v HU - to je ale jen můj odhad dle názvu té licence, nicméně TMC jsem v HU minulý týden chytal a někdo tu kdesi psal, že mu tam nešlo. Co když to je tím, že sebou "vozím" všechny licence :?: a zrovna tuto taky :?:

Navíc jak jsme tu psali, 8.3.2.74290 by měla mít vygenerovanou licenci s podporou všech zařízení, všech map (dokonce prý i 8.0.0. :?: ), a dokonce i TMC i tam, kde je v některých evropských zemích placená,.... takže pak bychom se těch ostatních licencí mohli zbavit, pokud s ní budou chodit i ty verze, které budeme používat "vedle" této verze.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 17 úno 2009 17:22

Jj. to o setu licencí jsem už od Tebe četl. Když jsem ale zkoušel 71348, tak jsem ji vzal 1:1 a jaksi jsem zapomněl na přidání těch licencí. :ugeek: No a pak jsem se divil, že to jede-nejede. :o
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 19 úno 2009 10:07

Tak jsem narazil na dalsi neprijemnost verze 71348. Nechce schroustat speedcam.txt , pri natahovani vyhodi hlasku : Out of memory; Requested:4080; Cache:311760. Zkousel jsem to jak na MFD,tak na SD. Zkousel jsem dva ruzne speedcam.txt s evropskymy radary. Pokud stejny speedcam.txt vrazim do verze 64873, tak to jede OK. A pokud prechroustany speedcam.txt z verze 64873 vrazim do 71348, tj.speedcam.txt + speedcam.spdb, tak to funguje take.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod sstopar v 19 úno 2009 11:23

Testoval jste nekdo, zda to uz bezi i pri trase s nekolika prujezdnimi body ? Predchozi verze se mi vzdy nekde kousne ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod humbuk v 19 úno 2009 11:35

vice prujezdnich bodu mi nekousalo ani do starsi verze.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Ivo K v 19 úno 2009 12:32

S více průjezdními body nemám také žádný problém, iGO8 semi nekouše. :D
Akorát mám "Out off memory", když zafajfkuju "Rolující názvy ulic" ale to je známá věc. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SuperMUF v 22 úno 2009 19:47

sstopar píše:Testoval jste nekdo, zda to uz bezi i pri trase s nekolika prujezdnimi body ? Predchozi verze se mi vzdy nekde kousne ...

ahoj, docela jsem se s tímtéž natrápil taky, mám NAVON 460 a verze 8.3.2 ( cracklá ... ) se mi při průjezdím bodu sekala ... původní legál 8.3.1 ne ale ... nešly mi licence a NASA terén atd tak jsem dumal a dumal a VYDUMAL toto :

je třeba nejen měnit exe, ale především DATA.ZIP s příslušnou verzí, no přiznejme si že někdy prostě jen vyměním EXE za novější a na nic jiného nešaháme, že ? a v tom je kámen úrazu.

Jenže u verze 8.3.2 je takový divný grafický rozhraní ( oproti tomu co jsem byl zvyklý ) - větší nápisy atd a už jse byl zvyklý ... prostě měnit jsem nechtěl, ale zase se to kousalo ... a tak jsem na netu vygoogloval toto - stačí použít něco co nazývají OPTIMIZED DATA.ZIP - zachovává vzhled jak ve verzi 8.3.1 ale nekoušou se průjezdní body ...

a tady je link :

http://rapidshare.com/files/169077560/data.zip

případně použít DATA.ZIP V9C - všemi chválený a doporučovaný

http://rapidshare.com/files/190835184/d ... ed_v9c.zip

sám jsem se s tím natrápil, ačkoliv jistě je to pro spoustu lidí známá věc, ale když nic jiného, třeba někomu pomůžu ...

a staří mazáci na tomto foru - prosím nekamenujte mě, je to můj 2 příspěvek ...
Naposledy upravil SuperMUF dne 22 úno 2009 19:57, celkově upraveno 1
SuperMUF

Příspěvekod amatér v 22 úno 2009 19:51

Pánové zdá se, že nám něco uniklo :D
display_2.jpg
display_1.jpg

Kdo chce testovat může na mé ftp.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2009 21:23

Toto rozchodit,to je oříšek.Proč tam je iGo8.exe.exe?Furt to na mě řve,že to něco nemá a má to všechno :D Řekl bych,že to má aji víc než to potřebuje.
Teď zrovna Failed to open file:ui_igo8/common/trackinglist.spr exiting application. No a když se tam kuknu,tak tam je:(
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update