Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 04 úno 2009 02:34

Becker spustit jde, je třeba do sys.txt zadat

[device]
type="BECKER_Z201"

Má stejné funkce jako verze 8.3.1.53558 + další rozšířené informace o jednotlivých státech (povolená rychlost,...), jen to menu je dost nepřehledné, musel by se doplnit lang.
display_1.jpg

GPS také problém, zatím nenalezen :)
Nemožnost přepínání jiných skinů (jako u MioMap)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 04 úno 2009 07:29

Ten zápis v sys.txt jsem měl a použil jsem pekařův data.zip. licenci a exáč.
Asi jsem toho měl použít víc, ale to nevadí. V každém případě dík za odpovědi.
S tím GPS je to stejně nepoužitelné a když jsem koukl do data.zip, bylo mi jasné,že to bude solitér skin formou data.zip.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 05 úno 2009 23:50

GPS v Becker verzi funguje, funguje i TMC, pro představu jsem udělal pár PrtScr
display_1.jpg

display_2.jpg

display_3.jpg

Celkový dojem z této verze je zatím všelijaký, dost nepřehledné menu, kolikrát jsem nevěděl jak z něho ven, při pokusu o simulaci nebo průlet jsem se tak zamotal, že mám nastaveno spoustu cílů, a nevím jak se jich zbavit :D
Co je ale podstatné, pro odzkoušení jsem použil mapu ČR NAVTEQ Q3, zkoušel jsem zadávat různé cíle jako v klasickém iGO8, a při použití těchto map v Becker verzi už Vás to nevede na žádnou polní nebo lesní cestu, na dálnici, kde se nezobrazí infotabule (ty zatím jen v Praze) se u každého výjezdu z dálnice ukáže popisek v bublině s názvem města, ke kterému výjezd směruje :)
Divné je, že se nezobrazují POI (tedy na mapě ČR) na kartě, na které to testuji mám jinak komplet USA + Kanadu, při nastavení nějakého místa v USA se POI boby zobrazují (i ty co mám ve složce ui_igo8), asi to bude chtít doplnit data.zip.
Zítra to odzkouším v reálu. Tento minitest proveden jen při jízdě k BČ pro cigárka.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 08 úno 2009 19:03

Právě vyšlam nová verze
Obrázek
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 úno 2009 19:13

Já už jsem dokonce četl o Jan 28 2009 8.3.2.74290 :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod a.mroz v 08 úno 2009 19:34

na tomto foru uz je zajimave cteni
Kód: Vybrat vše
http://www.***.eu/viewtopic.php?f=15&t=14701&st=0&sk=t&sd=a&start=90
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod amatér v 08 úno 2009 19:49

SvoDa píše:Já už jsem dokonce četl o Jan 28 2009 8.3.2.74290 :o

No, já na ni čekám jako malé dítě na vánoční dárečky. Tahle verze je totiž z iconX :D

Obrázek
amatér
Moderátor

Příspěvekod a.mroz v 08 úno 2009 20:39

Tak uz jsem testnul nove iGO8 a muj postreh je ze posun mapy prstem je daleko sviznejsi nez tomu bylo u predchozi verze mozna je to jen pocit ale myslim ze beha plynuleji.
Vyhledávání na webu: Nav N Go dokončil poslední verzi Nav N Go IGO 8, své oblíbené 3D navigační software. Aktuální Nav N Go IGO 8 budou mít uživatelé online přístup k novým softwarem na počátku roku 2009.V nové verzi softwaru, optimalizované pro PDA, funkce několik nových funkcí určených k usnadnění en-cesta navigaci. Při jízdě na dálnici, východy jsou snadněji určit, jak se program zobrazí ukazatelů a dopravních značek. Když se blíží další manévr, program zjednodušuje navigaci pouze zobrazování nejdůležitějších názvy ulic, aby je bylo možné snáze identifikovat. Co víc, v nové verzi Nav N Go IGO 8 je také k dispozici v nové rezoluce, a vyžaduje méně paměti, což znamená, že poběží na výrazně zvýšil počet přístrojů.Jako obvykle, Nav N Go poskytne Nav N Go IGO 8 PDA navigační software vlastníků s verzí upgrady prostřednictvím internetu, stejně jako upgrade z IGO My Way 2006 na Nav N Go IGO 8 na jaře 2008.Vzhledem k tomu, že nové verze softwaru vyžaduje různé formáty mapu, protože na další softwarové funkce, upgrade verze lze staľené spolu s nezbytnou aktualizací map.Verze upgrade bude k dispozici prostřednictvím Nav N Go to nová aktualizace portálu http://www.naviextras.com, expectedly v únoru 2009. Aktualizace mohou být nahrána na původní Nav N Go IGO 8 SD karty pomocí Naviextras Toolbox, nově vyvinuté zdarma PC software. Další výhodou Naviextras Toolbox je, že můžete přímo nahrát aktualizace PDA podporou Mass Storage protokol, což znamená, že čtečka karet SD, nebude pro tato zařízení.

Nav N Go dokončil poslední verzi Nav N Go IGO 8, své oblíbené 3D navigační software. Aktuální Nav N Go IGO 8 budou mít uživatelé online přístup k novým softwarem na počátku roku 2009.V nové verzi softwaru, optimalizované pro PDA, funkce několik nových funkcí určených k usnadnění en-cesta navigaci. Při jízdě na dálnici, východy jsou snadněji určit, jak se program zobrazí ukazatelů a dopravních značek. Když se blíží další manévr, program zjednodušuje navigaci pouze zobrazování nejdůležitějších názvy ulic, aby je bylo možné snáze identifikovat. Co víc, v nové verzi Nav N Go IGO 8 je také k dispozici v nové rezoluce, a vyžaduje méně paměti, což znamená, že poběží na výrazně zvýšil počet přístrojů.Jako obvykle, Nav N Go poskytne Nav N Go IGO 8 PDA navigační software vlastníků s verzí upgrady prostřednictvím internetu, stejně jako upgrade z IGO My Way 2006 na Nav N Go IGO 8 na jaře 2008.Vzhledem k tomu, že nové verze softwaru vyžaduje různé formáty mapu, protože na další softwarové funkce, upgrade verze lze staľené spolu s nezbytnou aktualizací map.Verze upgrade bude k dispozici prostřednictvím Nav N Go to nová aktualizace portálu http://www.naviextras.com, expectedly v únoru 2009. Aktualizace mohou být nahrána na původní Nav N Go IGO 8 SD karty pomocí Naviextras Toolbox, nově vyvinuté zdarma PC software. Další výhodou Naviextras Toolbox je, že můžete přímo nahrát aktualizace PDA podporou Mass Storage protokol, což znamená, že čtečka karet SD, nebude pro tato zařízení. nevyhovujì žádné dokumenty.
Návrhy
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod Lakva v 08 úno 2009 22:39

Co to je za jazyk??? ;-)
Vím, že je to čeština z automatu, ale je to fakt šílený... Když si čtu něco v EN, většinou mi dojde že to není česky až když narazím na nějaký divný slovo... U textů z automatů to poznám nejdýl ve druhý větě, protože to je prostě zmatený a nelogický. To už se mi líp čtou texty od Gurjona ;-)
Hmmm... Omlouvám se za off-topic...
Lakva

Příspěvekod vovi v 09 úno 2009 08:22

amatér píše:Becker spustit jde, je třeba do sys.txt zadat

[device]
type="BECKER_Z201"

Má stejné funkce jako verze 8.3.1.53558 + další rozšířené informace o jednotlivých státech (povolená rychlost,...), jen to menu je dost nepřehledné, musel by se doplnit lang.

Český a slovenský LANG (origo Becker) jest zde. Ale netestoval jsem to.
Lang_Czech_Pna.zip
Lang_Slovak_Pna.zip
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update