Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nové mapy

Jaké používám mapy?

TeleAtlas (pro EEU)
686
41%
NAVTEQ (pro EEU)
513
31%
TeleAtlas (pro WEU)
179
11%
NAVTEQ (pro WEU)
156
9%
Regionální vydavatelé(CEDA, TopMap,...)
136
8%
OSM
3
0%

Celkem hlasů : 1673

Re: Nové mapy

Příspěvekod starec007 v 06 úno 2009 07:29

A kde by som tú Tvoju verziu mohol stiahnuť? Respektíve ako ju mám presne upraviť, aby to malo menšie nároky? Dík.
starec007

Příspěvekod Lakva v 06 úno 2009 08:30

Jak se ten člověk, co Ti radil, jmenuje? :lol:
Jinými slovy:Mrkni na fórum http://www.mio-treo.info ;-)
Lakva

Příspěvekod Jarouš v 06 úno 2009 08:40

@Lakva:Myslíš si,že se opravdu jmenuje Mio-Treo.info :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 06 úno 2009 08:46

Já myslím, že Lakva to ví docela přesně :lol: ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod starec007 v 06 úno 2009 14:53

Lakva píše:Jak se ten člověk, co Ti radil, jmenuje? :lol:
Jinými slovy:Mrkni na fórum http://www.mio-treo.info ;-)

Tak táto stránka je vážne super, ale o iGO 08 je tam fórum so 100 stranami a fakt nemám čas to celé pozerať. Tieto rady typu či nevidím jeho meno a podobne sú fakt dobré OT a pokiaľ nevieš poradiť tak to tu nezasieraj!!!!
starec007

Příspěvekod Jarouš v 06 úno 2009 15:04

@starec007:Prosím o slušné vyjadřování,veškeré dotazy či odpovědi které budou obsahovat nevhodná slova budu okamžitě mazat.Nejsme tady na to ani zvyklí ani zvědaví :!: :! Při opakovaném, nevhodném vyjadřování bude uživateli zakázán přístup na toto fórum :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 06 úno 2009 16:57

Hele, starče, a neporadil jsem snad? Odkaz na fórum máš a vyhledat si jednotlivý příspěvky obsahující text třeba "iGO A501" (nebo jakej model máš) už by nemuselo bejt tak složitý, ne? Hledání je na tom fóru mimořádně promáklý.
Nebo patříš k těm, co jsou hned n&#@ný na všechny ty b#&ce a h@jzly co Ti nepřinesou s úklonou všechno až pod nos?
Já na Tvym místě bych byl rád, že vím o existenci takhto upravené verze ke stažení, a případné kletby bych v soukromí své hlavy směřoval na strejdu googla, kdyby mi nic nenašel... A pak bych se sem opatrně vrátil a slušně bych se omluvil, že se mi to nepodařilo najít a jestli by mi někdo nemohl dát přímej odkaz...
Ale zřejmě máme každej jiný představy o vděku a slušnosti a já jsem dalek snahy někoho s nickem "stařec" vychovávat ;-)

Jarouš píše:Myslíš si,že se opravdu jmenuje Mio-Treo.info
Tos mě dostal!!! Obrázek
Lakva

Příspěvekod starec007 v 06 úno 2009 18:01

Nemyslím, že by som sa vyjadril neslušne, ale budiž. Stránku http://www.mio-treo.info/ poznám už asi pol roka a chodím tam dá sa povedať pravidelne, ale žiadnu zlahčenú verziu iGA som si tam nevšimol a tak som slušne požiadal kde sa dá stiahnuť, prípadne ako si ju môžem upraviť sám. Rady typu www.google.com, alebo odkazy na stránky kde sú stovky tém nikomu nepomôžu. Keby mi to napísal ten čo som sa ho pýtal tak nepoviem ani slovo. Nemusí si samozrejme pamätať kde čo je aj keď je admin tejto stránky, ale pokiaľ mi to napíše niekto koho som sa na nič nepýtal a napíše to so strašným úsmevom, ktorý zo mňa robí hlupáka čo nič nevie tak to ma vážne uráža. Nie som až taký hlúpy, že si neviem nájsť položku HĽADAŤ a do nej vyplniť čo potrebujem, ale aj tak mi vyhodí XY tém obsahujúcich moju požiadavku a hľadať konkrétnu vec je naozaj pracné. Išlo iba o to či nevie kde sa to dá konkrétne stiahnuť nič viac. Debatu s užívateľom LAKVA z mojej strany končím a keby náhodou niekto vedel presný odkaz kde sa dá tá zľahčená verzia stiahnuť tak mu budem povďačný. :ugeek:
starec007

Příspěvekod Mio-Treo.info v 06 úno 2009 18:58

2 starec007:

Tak abys neřekl, tak já jesště během dneška tu odlehčenou verzi udělám úplně čerstvou a nejpozději zítra tu na ni najdeš odkaz i s odpovídajícím popisem... ;) Spokojen :?: Chceš skin diMka nebo GJ :?: Jiné nedělám, protože je nepoužívám a neznám... ;)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 úno 2009 19:23

Učinil jsem zajímavé zjištění:
plánovaná trasa Olomouc - Gyor
případ 1. Mapa CZ TA a SK TA - navazuje hraniční přechod u Lanžhota, ale SK TA a HU TopMap nenavazuje u Rajky.
případ 2. Mapa CZ TA a SK Xahax - nenavazuje přechod u Lanžhota, ale SK Xahax a HU TopMap navazuje u Rajky.
To už víme.
V případě ad1. SK-HU hranice u Rajky ve 2D přiblížení krásně viditelné a do oka bijící.
Zajímavé ale je, že ve verzi 8.3.2.64873 přes tuto evidentní nenávaznost na SK-HU hranicích u Rajky to přesto cestu plánuje tudy, ale verze 8.3.1.53558 mně tahá přes Rakousko.
Že by na návaznost map z hlediska jejich průjezdů měla vliv i verze?
Zpáteční cestu Gyor - Olomouc tahají přes Rakousy verze oboje :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace