Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Barvy v mapách, ve 3D, zobrazování oblohy apod.

Re: Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2009 18:10

Tak to nejde. Mám už stále noc se srpkem měsíce.
Dal jsem 30min, vypl a zapl iGO a hned naskočí noc.
Přepnu ručně v nastavení "noční režim" - vypnuto a pak automaticky. Po návratu zpět do mapy jsou tmavé červánky. Co bude dál nevím. :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 18:49

To samé. Asi se v tom období nemůže měnit. Jak jsem psal - v 17.05 mi naskočil noční režim (měl jsem čas 5 min.), prodloužil jsem to v menu na 30 minut a po návratu do mapy stále noční režim. Musel jsem restartovat igo8 a už je to OK, ale od té doby mi dosud noc nenaskočila. Zkusím reset a uvidím.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Re: skin Gurjon 5.x (8.3.2 _ 320×240,240×320,400×240,480×272)

Příspěvekod danusko v 29 led 2009 19:05

SvoDa píše:Pro začátek diskuse, která možná patří jinam (když tak to přesuň):

scheme Xerses72 pro Themechanger (color.ini jsem upravil pro zobrazování slunce a obloh):
SCHEME.zip

mortscript pro Xerses scheme a složka GJ themechanger:
iGO8.zip

Myslím ale, že jelikož je v themechanger.ui nic neodkazuje na nějaké .mscr či .exe a už vůbec na nějakou jinou složku, natožpak složku Mortscript, že sem složka mortscript nepatří a obejde se to bez ní.

gfx:
GFX.zip

Pozn. pro začátečníky - před použitím rozbalit :D

chlape kam uložím ten adresár čo je v rar-e scheme a pod ním je Xerses72 v ktorom sú zas adresáre AUTUMN, FULLMOON, SPRING, SUMMER a pod.?..viem čo to nastavuje, len neviem kde to dať aby to niečo robilo.
dik
Mio C320 s IGO 8.3.1.56007 a prepínam s igo 8.3.2.64873, na prepínanie využívame simply unlock v2. Skin GJ vždy aktuálny- všetko na SD karte
danusko

Příspěvekod mkb v 29 led 2009 19:13

Taky to trochu zkomplikuju. :lol:
Neměl jsem dnes čas, zapnul jsem to v 18:40. Nastaveno: oba autochangery, 10min., v2.6
Během několika vteřin stmívání (asi ve 3 vlnách) v nastavení crepuscolo.!
Čekám, dalších 12min - žádná změna.
Nastavuji 1min, čekám 2, žádná změna.
Reboot iGO asi 18:55. A hle - žádná změna.
Pozor 19:00:07 Hvězdy, měsíc, v nastavení autochanger-night. !

Tak, že jsem to prošvih. Teď nevím, byla-li změna díky reboot, nebo ji změnil themechanger. :(
Naposledy upravil mkb dne 29 led 2009 19:15, celkově upraveno 2
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 19:13

Vždyť už jsme tu o tom psali a na 10 stranách o tom diskutujeme.
Stáhni si toto http://www.4shared.com/file/81729128/38 ... me_26.html
postup máš tady viewtopic.php?f=41&t=302&start=29
pokud chceš vidět slunce celý den (testovali jsme to jen v podvečer a šlape to OK, tak udělej to, že si z první strany tohoto vlákna stáhni staré gfx, ze kterého se hodí použít editovaná slunce (sun_O-3.bmp) a přejmenuj si je dle viewtopic.php?f=41&t=302&start=79 a nakopči je do toho nově nově staženého Xerces-LeSScro_Scheme_26.
Uf :!:
Naposledy upravil SvoDa dne 29 led 2009 19:26, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 29 led 2009 19:23

Tak ještě k tomu mému příspěvku.
Nastavil jsem 30min a stále noc. Pak reboot, noc a po chvilce (1min) crepuscolo (i v nastavení). Teď to nechám do 19:30. To by v tom byl :evil: , aby to nefungovalo. :D
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 19:27

@mkb+IvoK: už mám taky noc, ale byl to nervák.
Když začnu přenastavovat minuty po té, co mi naskočí noc s hvězdama a vrátím se do mapy, jsou tam stále hvězdy, a to i po resetu iGO8, i po resetu GPS i po hardresetu. Pak jsem zjistil, že z nabídky scheme v menu scheme nelze navolit autochanger_night., přetože je v menu vedle minut navolený, ale v seznamu scheme není V TC ho taky vidím, v PC ho taky vidím :o
Po mnoha různých pokusech pomohlo až jeho smazání v PC a znovu nakopírování na kartu. pak ihned po náběhu iGO8 hvězdy.
Jak to u sebe a u vás sleduju, tak rozhodně neměňte stav (minuty) autochangeru, pokud již "spontánně" zareagoval a přepl vám na noc.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 29 led 2009 19:44

Tak to dokončím. Měl jsem za to, že rozhodující pro noc, je 19:00. Čekal jsem do 19:32, (nastaveno 30' pak nějaký reboot, změna na 10min, pak 5, to crepuscolo se tam drží jak jak .... :evil:
Asi to bude jak píše Svoda. Když se mu do toho sáhne, tak se mu v tom udělá řezanka a už to nerozchodí.
Jdu na v2.7.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2009 20:00

SvoDa píše:.... Pak jsem zjistil, že z nabídky scheme v menu scheme nelze navolit autochanger_night., přestože je v menu vedle minut navolený, ale v seznamu scheme není V TC ho taky vidím, v PC ho taky vidím :o
Po mnoha různých pokusech pomohlo až jeho smazání v PC a znovu nakopírování na kartu....

:o :o :o
Tak přesně toto se mi také stalo, ale včera. Myslel jsem, že jsem ko nějak skopal sám při různých testech, úpravách a změnách.
Ale asi je ten ThemeChanger opravdu těžká "duchařina". :roll:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 20:07

Mně se to stalo jak u 2.6., tak i v 2.7 (na druhé kartě) a tak jsem se v klidu vrátil zpět k 2.6. a po tom nakopčení scheme autochanger-night.zip znovu z PC, je vše OK.
Když se do těch minut nerýpe, po té, co to naskočí do toho režimu, je vše OK.
Předtím, než to zareaguje dle minut si můžeš přenastavovat co chceš, ale v té půlhodince do toho raději nešahej a bude klid ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Scheme pro iGo8