newman píše:aku turisticku mapu by ste odporucili co by som rozchodil na tejto navi?
Měly by fungovat SmartMaps a TourNavigator, ale stojí skoro polovinu ceny navigace.
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
newman píše:aku turisticku mapu by ste odporucili co by som rozchodil na tejto navi?
mironic píše:panter píše:mironic píše:To Panter:
iGO 8 ti zase bude sama najíždět po startu Asus R700, když zneplatníš "odemykací" soubor "ASUS_UserFlashCopy.dll" třeba tím, že mu změníš příponu. Potom ti nenajede Win CE, ale rovnou iGO.
Tak jsem to zkusil ale po přepsání se Mě spouští jen asus a Win CE vubec nenajede,musel jsem to vrátit ,nevíš čím to je.
No vždyť v tom je ten princip. Pokud tam ten "odemykací" soubor není, tak najede jen navigace, protože Asus R700 je PND, ne PDA. Pokud se chceš dostat do systému, tak ho musíš jakoby načerno "odemknout" právě tím souborem, co máš.
Možností je dát si tam skin od Rikse /viz příspěvky na tomto fóru/, tak budeš moct vstoupit do systému i přímo z iGO 8. Já to dělám tak, že mám systém odemčený a iGO spouštím ikonou, jen mně štve, že si systém nepamatuje ikonu na ploše. Po příštím zapnutí zmizí. Nevíte někdo jak na to???
zdeno255 píše:Nie. Niekedy začne odratávať a keď potvrdím alebo odráta nič sa nedeje. Ak ho vypnem,zapnem a nespustím iGO tak sa dá vypnúť,
ale akonáhle už raz iGO spustím musím ho vypnúť na tvrdo.
zdeno255 píše:Jak plné ???? Nedá sa to nejako upraviť? Pri vypnutí sa vynulujú hodiny aj dátum a zle sa to vypína s tým malým gombíkom. Musím mať pri sebe pero alebo niečo podobné.
Zpět na ASUS - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník