Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nové mapy

Jaké používám mapy?

TeleAtlas (pro EEU)
686
41%
NAVTEQ (pro EEU)
513
31%
TeleAtlas (pro WEU)
179
11%
NAVTEQ (pro WEU)
156
9%
Regionální vydavatelé(CEDA, TopMap,...)
136
8%
OSM
3
0%

Celkem hlasů : 1673

Re: Nové mapy

Příspěvekod efko v 17 led 2009 14:35

Třeba tady:http://www.volny.cz/sstopar/mio.html,ale do verze 8.0. ti nové mapy nepůjdou.Tam jdou pouze starší mapy 2008.4 .Novější jsou 2008.7 ale ty jdou až do verze IGO8 8.3.
xedik
efko

Příspěvekod amatér v 17 led 2009 15:18

@ Petrkiller
můžeš použít mapy s označením 2008 Q3 Maps for iGO 8.0.0 series
Neplést s NAVTEQ Q2/Q3
;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Petrkiller v 17 led 2009 17:01

Diky jdu ty mapy pohledat .. a jak nainstaluju novejsi igo prosim? Na foru je tu vtom trochu bordel...tisice zprav a odpovedi a 88 stranek .. neda se vtom vyznat :roll:

Jo a v navigaci mam Vytvorit log NMEA/SIRF .. co to dela popr. co to znamena ? :)
Petrkiller

Příspěvekod amatér v 17 led 2009 17:14

Petrkiller píše:Jo a v navigaci mam Vytvorit log NMEA/SIRF .. co to dela popr. co to znamena ? :)

nezávisle od normálního záznamu můžete dát instrukce, aby systém iGO nahrával nativní GPS data obdržená od GPS zařízení. Systém iGO funguje se zařízeními GPS, která používají protokol NMEA nebo SiRF, takže data lze ukládat v jednom z těchto formátů. Tyto záznamy jsou uschované v oddělených textových souborech na SD kartě a nemohou být zobrazeny nebo přehrávány v iGO. Jsou používány pro případné následné zpracování. Při ukládání dat GPS je nutno dát pozor, protože mohou rychle zaplnit paměť. - Tolik návod k obsluze

Užitečné rady najdeš zde:http://www.tomasii.cdc.cz/
amatér
Moderátor

Příspěvekod Petrkiller v 17 led 2009 18:09

A muze mi jeste nkeod pomoci? nejsem zrovna zkuseny v instalacich aplikaci do navigace .. ja ji sotva umim ovladat v menu a pridavat tam radarky atd. .. Potreboval bych tam nakonec nainstalovat to iGO 8.3.. chtel bych novejsi mapy .. poradi nekdo jak postupovat pri instalaci a kde konkretne jakou verzi stahnout? At neco nezmrvim :) na to ja jsem odbornik :( a docetl jsem se na strankach v predchozim prizpevku ze jsou navigace v polsku kontrolovane policajty..mate stim nejake zkusenosti?

A pujde mi stahnute iGO 8.3 na starou 2GB sd kartu na ktere je ted iGO8.0?
Petrkiller

Příspěvekod amatér v 17 led 2009 19:01

V prvním příspěvku máš uvedeno "mam iGO 8.0 v navigaci evolve cooltrax 3D", v posledním, že máš iGO8 na SD kartě, tak jak to tedy je? Pokud ti jde pouze o mapy a netroufáš si na výměnu verze, použij ty mapy, na které jsem tě odkazoval výše, jsou stejné jako mapy pro 8.3.x s označením 2008.07. Dej do vyhledavače to, co je tučně a možná najdeš i něco navíc ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod Petrkiller v 17 led 2009 19:13

amatér píše:V prvním příspěvku máš uvedeno "mam iGO 8.0 v navigaci evolve cooltrax 3D", v posledním, že máš iGO8 na SD kartě, tak jak to tedy je? Pokud ti jde pouze o mapy a netroufáš si na výměnu verze, použij ty mapy, na které jsem tě odkazoval výše, jsou stejné jako mapy pro 8.3.x s označením 2008.07. Dej do vyhledavače to, co je tučně a možná najdeš i něco navíc ;)

Mam navigaci evolve cooltrax 3D se kterou jsem dostal i 2GB sd kartu a na te je slozka mobile navigator a dalsi 2 slozky .. samotna mobila navigator jsou podle velikosti mapy(1.51GB) do vyhledavace jsem to tucne dal ale bohuzel nalezl jsem jen nejaky snad rusky web ci co a tam byla cela evropa o velikosti 26,5mb takze se mi to zdalo hodne divny .. ja bych si i troufl na instalaci noveho iGO 8.3.1 ale nikde nemuzu najit podrobny navod..nevim jeslti jsem slepy .. byl jsem na tech strankach tomasii.cdc.cz a tam jsem se taky nekolikrat dival.Nasel jsem tam jen mapy pro iGO 8.3.1 na stazeni a budovy ale vic ne :(

Tak oprava stahuju uz iGO 8.3.1 .. ale nevim jak to instalnou :( je to popsane pro mio a ja tam mam uplne jine slozky nechapu ten navod :(
Petrkiller

Příspěvekod amatér v 17 led 2009 19:57

Tak se podívej ještě sem
viewtopic.php?f=28&t=74&start=10#p7676
amatér
Moderátor

Příspěvekod Lemurek80 v 18 led 2009 21:30

Předpokládám že v iGo 8.2.3.64873 nerozchodím mapy starších verzí...
myslel jsme že když už jednou mám sosnutou EU tak bude stačit aktualizovat státy který budu chtít a ty ostatní mi stále budou chodit..ale to se asi pletu...
E-Ten M750 ; 8GB SDHC ; iGO 8 v.8.3.2.64873 + maps TA 2008.07_080819
Lemurek80

Příspěvekod vovi v 18 led 2009 21:38

Je to tak. Mapy pro verze 8.0 nejsou kompatibilní s verzemi pro 8.3.

Ale když stáhneš sadu pro 8.3, pak ty "menší" updaty budou stačit, pokud nepřejdeš v budoucnu na nějakou tu vyšší verzi. Ale rozhodně se ani v rámci "jedné verze" nedá zaručit, že nová mapa bude na hranicích navazovat na starší mapy sousedních zemí :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace