Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod Ivo K v 06 led 2009 13:28

To se mi ještě nestalo. Verzi 8.3.2.64873 mám na SD kartě a funguje korektně a spolehlivě(když mám ve skinu GJ5.6_tS vypnuté rolující názvy ulic).
Typoval bych to na nějakou nedobrotu při kopírování nebo nějaké pozůstatky v adresáři Save z jiné verze nebo skinu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 06 led 2009 13:36

Asi by to chtělo smazat celý SAVE (zazálohuj si aspoň Oblíbené ;) ) a pak provést tvrdý reset mašinky. Tím by se měly vyřešit problémy s pozůstalostí po různých experimentech.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2009 13:40

Taky jsem to ještě nezaznamenal. Že by to byla nějaká nezaznamenaná funkce, třeba mne napadá ta menu - nastavení - nastavení proužků - "vlajka v cíli"? Já to mám nezafajfkované, jelikož jediné, co jsem zatím zaznamenal je to, že když ji zapnu, vidím ikonu cílového praporku vlevo dole u vzdálenosti k síli. Pořád mi vrtalo hlavou, k čemu je to ale dobré.
Třeba to opravdu znamená - je-li zapnutá - stále mne to naviguje k cíli, ikdyž jsem ho projel :?: .
Třeba to někdo vyvrátí, nebo potvrdí, já teď nikam nejezdím, je tu kalamita - 5cm sněhu :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 06 led 2009 14:10

To je ptákovina, ta vlajka na to nemá vliv.

Ale jestli albry nemá zastaralej podpis - pokud mne paměť neklame, tak čtyřkový Gurjoni byli pro verzi 8.0.0 a mohlo by to být právě tím. Jestli tam skutečně máš tu verzi 4.6, tak zkus kteroukoliv pětku - ale ten výmaz SAVE a reset udělej taky.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2009 14:50

Já si to taky myslím, že ta vlajka s tím nesouvisí, jen mne to tak napadlo, jelikož nevidím pro tu funkci, jestli chci nebo nechci mít praporek vedle údaje zbývající vzdálenosti, naprosto žádný smysl.
Přeci tam není ten praporek jen proto, abych veděl, že ten levej údaj je zbáv. vzdálenost do cíle :?:

EDIT: tak jsem v rychlosti projel .všechny GJ .ui soubory a ta vlajka je opravdu spřazená jen s tou volnou zobrazit ji vedle údaje o zbýv. vzdálenosti do cíle (šachovnicová) nebo k příštímu průj.bodu (žlutá) a žádné scripty či funkce z ní "nevycházejí".

Takže svou vlastní předchozí teorii, byť pouze od stolu, tímto vyvracím.
Naposledy upravil SvoDa dne 06 led 2009 14:57, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 06 led 2009 14:56

Ten praporek je tam proto, aby označoval, že je to vzdálenost do cíle. Protože když máš na trase průjezdní bod, pak si kliknutím můžeš přepínat zobrazení vzdálenosti do cíle a do průjezdního bodu. A pak tam máš buď praporek šachovnicovej (do cíle), nebo žlutej (do nejbližšího průjezdu). ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2009 14:59

Napsal jsem v tom samém okamžiku totéž v editu toho posl. příspěvku :lol: :lol:
Asi telepatie :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 06 led 2009 15:32

O té cílové vlaječce tu psal uřivatel Dopi, který testoval zobrazení cílové vlaječky ve 3D zobrazení.
Viz: viewtopic.php?f=12&t=121&st=0&sk=t&sd=a&hilit=sm%C4%9Brem&start=180
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2009 16:04

To jsem četl, ale nemělo to závěr a nechce se mi věřit, že je tam to tlačítko jen proto zobrazit praporek vedle údaje o zbýv. vzdálenosti do cíle (průj.bodu)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chucky v 06 led 2009 16:38

Tak ten cilovej i průjezdnej praporek vidím ve 3D už z nekolika desítek kilometrů. Např. cíl mám v Prostějove a vidím ho už jak vyjedu z Brna když se mapa tým směrem natočí.
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update