Trošku jsem si hrál se zobrazení přespříštího manévru, který je mezi příštím manévrem a infopanelem a také v souvislosti se zobrazováním události TMC (u ní jsem zapnul i její vzdálenost k ní)
Udělal jsem to u obou skinů – Riks a PlusPlus
1. Úpravy ve skinu Riks (složka ui_igo8\480_272\ui):a) přespříští manévr:v souboru
navigatemap_480_272.ui najdi sekci
<layer ui_NavigateMapRouteNavigation z=51> a v ní uprav na vyznačené hodnoty u těchto dvou řádků (řádky jsou oba v této sekci, ale nejsou hned za sebou!!):
<SPRITE xxx x=9 y=
119 z=10 iconmodel="navigation.secondary_direction_icon" iconindex=2 visiblemodel="navigation.secondary_distance_to_manuver_diff.valid&navigation.secondary_direction_icon.valid&!ui.vRouteCalculation&!ui.vFullScreenCockpit" zoom=700>
<TEXT xxx template=xtxt x=0 y=
112 z=10 w=60 align="CENTER" textmodel_wstr="navigation.secondary_distance_to_manuver_diff.full_text" visiblemodel="navigation.secondary_distance_to_manuver_diff.valid&!ui.vRouteCalculation&!ui.vFullScreenCockpit" font="tahomabd" fontsize=
10 glowsize=
2 color=#FFFFFF color2=#000000>
Riks.jpg
b) avízo TMC událostiv souboru
tmc_480_272.ui<TEXT xxx x=-8 y=21 w=52 z=1 textmodel_wstr="*.roadnumber" template=xtxt3 fontsize=
13 fonttype=buttonlabel_menu font="tahomabd" color=#
F4FD03 glowsize=3 color2=#000000 visiblemodel="!*.long_roadnumber&!ui.vOnFlyover" align="CENTER">
Odstraň středník z tohoto řádku:;<TEXT xxx x=
-5 y=
21 w=153 z=1 textmodel_wstr="*.distance.full_text" visiblemodel="*.distance.valid&!ui.vOnFlyover" template=xtxt3 align="CENTER" fontsize=
13 fonttype=buttonlabel_menu font="tahomabd" color=#
F4FD03 glowsize=3 color2=#000000>
RiksTMC.jpg
Úpravy ve skinu PlusPlus v dalším příspěvku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.