Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Ivo K v 31 pro 2008 09:11

Doufám, že jsme tady nenechali moc velkej nepořádek. :oops:

Ale ono je to vlastně asi jedno, stejně tu budeme pařit dál. :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod deusexx v 31 pro 2008 09:36

Kluci,tak brzo ráno a tady už se zase nalívá?To snad ne?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 10:54

Omlouvám se za zpoždění, ale vystál jsem si frontu ve kšeftě a zvládl udělat cca 5 kg salátu k mísám a chlebíčkům.
Naštěstí mne po včerejšku není blbě, bo to mi po Bourbonu není nikdy, takže ten salát bude možná i jedlej :lol: :lol:

Dobré ráno (poledne) kluci a přeji Vám hezký poslední den roku 2008.
Naposledy upravil SvoDa dne 31 pro 2008 16:11, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod BOSS v 31 pro 2008 12:02

pěkného silvestra a šťastný nový rok, přejeme už teď , protože jdeme dělat silvestrovskou veselici. Doufám, že se v tom novém roce zase ve zdraví sejdeme. boss a dáša.
NAVON - 750
- IGO-Primo - 8.5.9153032 - ResidentFlash
- IGO-Primo - 1.2 9.2.1. 178658 branding GJ-AK Si v 3.9.0 - SDMMC

MIO C - 710

- IGO-Primo - 8.5.11.155811 - SD card
BOSS

Příspěvekod Jarouš v 31 pro 2008 16:14

Já jsem se v poledne vrátil z cest,cestou jsem zlanařil předposledního přihlášeného(zelezoblack,je můj starý kamarád,který má navigaci skoro tak dlouho jako já,ale vůbec jsem o tom nevěděl),chvilku jsem si schrupl a teď jdu na to,co Dan už má za sebou,tedy salát a chlebíčky.Bohužel já budu moci jenom vzoreček,protože jsem byl v týdnu u doktora a můj cholesterol je strašný(vlastně už jsem mrtev),takže musím opatrně,abych se dožil alespoň dalšího srazu.Já budu sedět jako každý rok doma,takže se tady průběžně ukážu.Doufám,že nebudu sám.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 16:29

Jardo přeju hodně štěstí při práci se salátem. Ten můj je vynikající (jako vždy :lol: ).
Celá rodina se olizovala (nejsem tu sám :lol: )
Cholestelor mi měří každého půl roku a je vyšší než ta nejhorší známka ve škole, nicméně ve vztahu k mému věku to není smrtelné (zatím). A ty ze sebe nedělej trosku, jsi jen o 5 let starší :twisted:
Jinak jsem tak jako vždy na Silvestra taky doma, takže se semotamo taky ukážu ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 31 pro 2008 17:24

Jdu se kulturně znemožnit, tak do roku 2009 přeji našemu foru hodně podnětných příspěvků a nám všem další nové verze a pěkné skiny.
Všem do Nového roku pevné zdraví a osobní spokojenost.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 31 pro 2008 18:27

SvoDa:já nejsem žadnej hypochondr,o tom ostatně svědčí o to,že jsem nebyl 10 let u doktora, neznám sice číslo,kolik toho cholesterolu mám,dostal jsem na to léky(které samozřejmě neužívám)ale doktorka mi řekla,že mám smrtelnou dávku,takže pokud se to nezpraví,čeká mě v nejbližší době infarkt nebo mozková mrtvice,takže to neberu na lehkou váhu,protože tu doktorku znám a její sestřička je manželka mého kamaráda,takže by mě zbytečně nekecaly.
Pět let je tak dlouhá doba zvláště s přibývajícím věkem,že by jsi se asi divil,ale to poznáš sám.Nebo si myslíš,že tvé auto bude naprosto stejné po pěti a deseti letech?Je to sice blbé přirovnání,ale nic jiného mě nenapadlo.Je Silvestr a nějaké hluboké myšlenky si nechávám na dny příští.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 31 pro 2008 18:58

Jardo, držím Ti palce, ať se Ti ten cholesterol spraví! ;) S cholesterolem není žádná sranda, když ho máš zvýšený dlouhodobě.

My doma máme na Silvestra také vše připravené. Já dělal jednohubky a moje lepší polovička chlebíčky.
Na pití výborné červené víno MP a samosebou také Bohemku (růžovou).
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 19:01

Já dojíždím včerejší Bourbon a matonku jsem vyměnil za Staropramen a Heineken (dostal jsem ho (ten Heineken) na Vánoce i s brašnou :lol: :lol: )
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)