Už nějaký čas se pokouším na Miu C720 provozovat internet(s prohlížeči IE nebo Opera).
Pro provozování internetu na Miu je nutné nejprve Mio připojit k internetové síti.
Toto připojení je možné několika způsoby:1) připojení přes BT s modemem GSM(např. modemem v mobilním telefonu) do bezdrátové sítě GSM
2) připojení kabelem k počítači, který je již k internetu připojen např. ADSL modemem, modemem kabelové TV nebo pomocí sítě WiFi apod.
3) připojení přes BT k počítači, který je již k internetu připojen (podobně jako v případu č.2).
První způsob připojení si můžete nastavit dle návodu(v angličtině), který tu vyvěsil již deusexx a je plně funkční a deusexxem a mnou otestován:
http://www.gpspassion.com/upload/ste_Mi ... nSetup.zipDruhý způsob připojení si můžete realizovat pomocí unlocku a programu ActiveSync.
Toto je mnou otestovaný návod:
Navod.zip
Třetí způsob připojení jsem zatím „nerozchodil“.
Vždy se zarazím na tom, že nemohu nastavit v Miu připojení programu ActiveSync přes BT.
Je to patrně tím, že unlocky pro Cx20, které jsem zkoušel neobsahují kompletní ActiveSync a nemají tudíž menu "settings" ve kterém je to nutné nastavit.
Nikde se mi nepodařilo najít unlock s kompletním programem ActiveSync pro Mio Cx20 nebo instalačku programu ActiveSync pro Windows CE se kterou bychom mohli pokročit dál.
Koho zajímá tato problematika může se podívat na návod třeba zde:
http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... le&ide=508Shrnutí mých testů a pokusů: 1) připojení přes BT s modemem GSM(např. modemem v mobilním telefonu) do bezdrátové sítě GSM je možné realizovat s unlockem i bez unlocku.
2) připojení kabelem k počítači, který je již k internetu připojen je možné realizovat pouze s unlockem, protože Mio se bez unlocku přepne buď do režimu „komunikace“ s PC a na displeji je zobrazena pouze probíhající komunikace nebo je Mio ve stavu „nabíjení“ a tedy nekomunikuje s PC.
3) připojení přes BT k počítači, který je již k internetu připojen je možné realizovat pouze pomocí programu ActiveSync(možná s unlockem, možná bez něj).
Mio Cx20 sice ve Windows(v Control Panelu) má připojení k PC přes BT a dá se toto připojení nastavit v Miu jako aktivní a Mio s PC synchronizovat, ale nejde toto připojení využít pro internet v Miu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.