Hele amatére, být na tomhle fóru nováček, tak bych se možná kvůli té neomalené odpovědi urazil. V dobré společnosti nebývá zvykem psát o někom že krade jen tak na základě nějakých svých pocitů! Nebo tady snad platí ono babišovské "všichni kradnů"?
Nemám nic ukradeného! Nebo si snad myslíš, že kdybych měl tuhle navigaci ukradenou, tak se vás tady budu ptát na vaše názory? Kdybych ji měl ukradenou, tak si pravděpodobně udělám názor sám - co se mi líbí, nebo co mi na ní naopak vadí. Proto jsem se chtěl zeptat lidí co ji používají, protože oni mají zkušenosti což já nemám.
Takže pokud mě chceš z něčeho obviňovat, tak snad jedině z toho, že si chci ověřit za co utratím svoje peníze, protože i z tvojí strany tady na ty maďarské "skláře" zaznělo dost kritiky. Nejsem padlý na hlavu, abych si podle tvého příměru koupil skleničky, o kterých vím že tečou, ale těm sklářům je to šumafuk a peníze berou dál. Jo a navíc ti skláři v minulosti vyráběli, a možná i dneska pro někoho jiného vyrábějí, skleničky, které jsou v pořádku.
Ale dobře, abych nepsal jenom hloupé dotazy, tak jsem si znovu přečetl první stránky vlákna a když se odkážu na tvoji recenzi na první straně,
amatér píše: Základní licence obsahuje:
- soubory fbl, fda, fpa, fsp, fjw, hnr, poi, ph, základní .dem (zdarma lze stáhnout prémiové dem)
- funguje on line vyhledávání
- Zdarma lze stáhnout Traffic pro Maďarsko
K tomu lze dokoupit:
- "Voice Guidance" TTS (cca 130,-Kč), čeština ani slovenština podporována zatím není.
- "Europe Traffic" (cca 250,-Kč), pro ČR i SR bez podpory.
takže se zeptám:
a) obsahuje už tato navigace český TTS hlas?
b) funguje už online dopravní zpravodajství pro ČR a SR?
c) je kromě výše uvedeného ještě něco zásadního, co vám na této oficiální verzi navigace vadí?Ze skinů a nějakých hlubších úprav jsem už asi vyrostl. Opět opakuji, že s frekvencí vydávání map jednou za uherský rok jsem srozuměn a asi jsem ochoten to i zkousnout. Přes co se ale nepřenesu je absence české online dopravy a nějaké roubování českého TTS hlasu. To bych asi raději zůstal u neukradených map Google, přestože je iGo moje srdeční záležitost a po technické stránce se s iGO nedají srovnávat. Pro pořádek ještě dodám, že toto vlákno sleduji celé ty dva roky a nejsem si vědom, že by někdo avizoval, že CZ hlas a doprava už fungují.
Děkuji za každou věcnou odpověď.