od SvoDa v 27 pro 2008 17:59
Já fakt nevím, ale kamery v 5.2 a 5.4 se mi chovají stejně (správně). V menu mám nastaveno vizuální varování "vždy", resp."VYP" v každé verzi se to jmenuje jinak, ale jde o to samé - není nastaveno nad kterou nastavitelnou rychlostí se mají zobrazovat a v sys.txt mám nastaveno toto (pro jistotu dávám celou sekci):
[warning]
speedwarn_toltype=2 ; typ tolerance v obci <1=procenta, 2=absolutně>
speedwarn_alt_toltype=2 ; typ tolerance mimo obec <1=procenta, 2=absolutně>
speedlimit_warning=1 ; varování při překročení rychlosti <0=vyp, 1=zap>
max_section_time=240
overspeed_sound="!ALERT5"
approach_beep_sound="!sectionbeepB" ; zvuk při přiblížení
approach_beep_distances=300
approach_beep_distances=8,16,24 ; (8,16,24) vzdálenosti pro pípání při přibližování
warn_distances=80:800,60:500,40:300 ; (110:1000,80:800,60:500,40:300) nastavení vzdálenosti pro varování dle rychlosti
section_beep_sound= "!sectionbeepA" ; zvuk pro úsekový radar (při překročení???)
section_start_sound="!sectionstartA" ; zvuk při začátku úseku
section_end_sound= "!sectionend" ; zvuk při konci úseku
section_beep_distance=500 ; interval pípání v úseku
speedcam_maxdistance_from_road=50 ; ignoruj radary vzdálené od silnice víc než... (metry)
speedcam_max_angle=50
speedcam_snap_distance=1000 ; jak daleko radar "vidí" (metry)
speedcam_max_lookahead=1000 ; max. vzdálenost před autem, kde se hledá radar (metry)
speedcam_visualtype=1 ; radar - vizuální varování <0=vyp, 1=zap>
speedcam_soundtype=2 ; radar - zvukové varování <0=vyp, 1=prosté, 2=při přiblížení>
speedcam_warning=1 ; varování před radary <0=vyp, 1=zap>
speedcam_warning_visual=1
speedcam_warning_voice=1
speedcam_warning_voice="Czech Female"
speedlimit_warning_voice=1
speedlimit_warning_visual=1 ; překročení rychlosti - vizuální varování <0=vyp, 1=zap>
speedwarn_alt_builtup_based=1 ; různé nastavení tolerance v obci a mimo obec <0=vyp, 1=zap>
speedwarn_tolerance=103
Vizuálně se mi radary hlásí přesně podle toho klíče rychlost:vzdálenost. Čím rychleji jedu, tím dřív. Hlasově se hlásí buď dřív nebo později než vizuálně, bo mám v menu nastaveno 700m.
Jedině mne napadá, že by si to 5.2 vyhodnocoval sám a 5.4 to musí mít v sys.txt? Ale to jen hádám.
Nebo jsem tě špatně pochopil a hledám problém jinde, než ve skutečnosti je.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.