Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
amatér píše:Návod, jak zprovoznit utility (a skiny) ve verzi iGO Navigation 9.18.27.705829 (Jul 11 2017) !!!
1) Ze složky ...\Interní úložiště\Android\obb\com.nng.igo.primong.igoworld odstraňte soubor patch.705829.com.nng.igo.primong.igoworld.obb (Nejprve ho ale zazálohujte !!!)
2) Z přiloženého archivu zkopírujte obsah složky original705829 na vnitřní paměťovou kartu, do příslušných složek.
- do: Android\data\com.nng.igo.primong.igoworld\files\ tedy složku UX + DATA.zip (V archivu jsou originály této verze)
- do: ...\Interní úložiště\Android\obb soubor patch.705829.com.nng.igo.primong.igoworld.obb - z přiloženého archivu.
Analogie >>> ZDE <<<
3) Spusťte navigaci, pro odzkoušení, zda jste postupovali správně. Pokud vše funguje můžete se pustit do doplňování složky UX dle libosti (pozor na blbosti)
Po úpravě zůstane vše aktivní, včetně nákupu, aktualizací, ...
Pokud chcete používat skiny, nepoužívejte současně i ux utility, které jsem zde dříve postnul, některé věci by mohly být duplicitní.
originál data + složka ux
upravená složka patch.705829. ...
heslo:
Po aktualizaci jsem nepostřehl žádné změny. O mapách nemluvě.![]()
Má ještě smysl udržovat toto vlákno? Nebo ho necháme pro laxnost a neschopnost NNG vyhnít? Už je to rok a jeden měsíc, co stále dokola opakují tu samou odpověď na dotaz k novým mapám. Trochu dlouhý termín pro výraz "...new maps will be released shortly..." Mně osobně je z nich už na bl.tí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků