Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Navigation

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Navigation

Příspěvekod amatér v 17 pro 2016 09:43

Toto vlákno je o oficiální, zaplacené verzi z Google Play (viz: viewtopic.php?f=92&t=3323&p=106490#p106479 ). Bavíme se o tom samém?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 17 pro 2016 10:38

no vcera som nainstalil aktualizaciu apky, hned aj zakupil a stiahol Truck rozsirenie(aby to zasa nezmizlo) a vecer to poriadne otestujem na cestach. Apropo amatere, vedel by si pomoct, potrebujem posunut tie vrchne ikony z obrazovky smerom dolu aby nezakryvali nazov cielu, je to utilitka od Ponga, alebo aspon nakopni.... dik.
Ps no zda sa, ze tomu dam este sancu... :ano:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

http://forum.entershop.cz/download/file.php?mode=view&id=19443

sakra neviem dat ten screenshot do spoileru v tomto mobile, sorry..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod amatér v 17 pro 2016 12:10

Máš originální verzi, nemůžeš, nyní, používat skiny. Brzo přidám upravené soubory, tak aby bylo možné skiny použít. Strpení, musím otestovat.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 17 pro 2016 12:36

Amatére, jak jsem psal už dříve, používám originální a legálně koupenou verzi iGo NextGen přímo od NNG.
Myslím tím poctivě koupené mapy EUropy.

Jinak bych své dotazy neuváděl, kdybych měl warez verzi a už vůbec ne v tomhle vlákně.

Se "skinem" Pongo se mi program dost zpomalí, hlavně vykreslování. :-(
Myslím tím ty ostatní UX utilitky, které jsou obsaženy v tom balíku.
Bez toho mi to běhá svižně, ale není to pravé ořechové.
Proto se chci tebe nebo koholi jiného zeptat, zdali Pongo už zkoušel a zdali by poradil, jaké další UX zipy z toho mohu vyhodit, popřípadě jaké utility se hádají s Pongem a jaké se dají bez problémů použít.

Děkuji.
Luke

Příspěvekod amatér v 17 pro 2016 13:32

Tady se dostáváme do slepé uličky. Já nepoužívám žádné balíky se skiny.
To co zde dávám k dispozici jsou pouze drobné úpravy základního skinu. To zda jsou nebo nejsou kompatibilní s jiným než default skinem nedokážu posoudit. zrovna tak nedokážu posoudit, zda je skin pongo, nebo jiný, pro originální verzi vhodný.
Ostatně, pokud je mi známo, ani pongo, ani arimi placenou verzi nemají, a oba si, obrazně řečeno, klepou na čelo, že ji používám já :nevim:

Všechny utility, které publikuji v tomto vlákně jsou určeny výhradně pro použití se základní složkou UX placené verze, a podle postupu uvedeného zde: viewtopic.php?f=92&t=3323&start=60#p105824.

Jak jsem psal již výše, pokud bys postupoval stejně jako já, vše co ti chybí, bys měl.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2016-12-17-12-53-48[1].jpeg
Screenshot_2016-12-17-12-54-38[1].jpeg
Screenshot_2016-12-17-12-55-56[1].jpeg
Screenshot_2016-12-17-12-56-24[1].jpeg
Screenshot_2016-12-17-12-58-20[1].jpeg
Screenshot_2016-12-17-12-59-18[1].jpeg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 17 pro 2016 13:46

Ten návod je dobrý, ale patch je už jiný a upravený pro novou verzi předpokládám, že asi ještě není, že? - patch.682862.com.nng.igo.primonng.igoworld.obb
Budou mi ty utility fungovat i s originálním novým patchem, co vyšel před pár dny?
Asi už ne bez toho upraveného, že?
Nějaké další UX zipy mi fungují, i Pongo mi funguje, hlavně pak horní levý roh, který je podobný Primu, jen se mi to dost seká. :-(
Asi zkusím nejdříve si nechat jen to Pongo a pak postupně přidávat další UX soubory a uvidím, se kterým to bude problém, pokud už není problém v samotném "skinu".

P.S. Také se mi stává, že když si zapnu nějaké položky v Nastavení, tak při opětovném zapnutí navigace jsou opět vypnuté. :-(
Přitom se mi iGo NextGen ukončí korektně, tak v čem je problém?
Naposledy upravil Luke dne 17 pro 2016 13:54, celkově upraveno 1
Luke

Příspěvekod amatér v 17 pro 2016 13:53

Návod, jak zprovoznit utility (a skiny) ve verzi iGO Navigation 9.18.27.682862 (Dec 14 2016) !!!

1) Ze složky ...\Interní úložiště\Android\obb\com.nng.igo.primong.igoworld odstraňte soubor patch.682862.com.nng.igo.primong.igoworld.obb (Nejprve ho ale zazálohujte !!!)

2) Z přiloženého archivu zkopírujte obsah složky Android na vnitřní paměťovou kartu, do příslušných složek.
- do: Android\data\com.nng.igo.primong.igoworld\files\ tedy složku UX + DATA.zip (V archivu jsou originály této verze)
- do: ...\Interní úložiště\Android\obb soubor patch.682862.com.nng.igo.primong.igoworld.obb - z přiloženého archivu.
Analogie >>> ZDE <<<

3) Spusťte navigaci, pro odzkoušení, zda jste postupovali správně. Pokud vše funguje můžete se pustit do doplňování složky UX dle libosti (pozor na blbosti :lol: )
Po úpravě zůstane vše aktivní, včetně nákupu, aktualizací, ...
Pokud chcete používat skiny, nepoužívejte současně i ux utility, které jsem zde postnul, některé věci by mohli být dublované. Já to po sobě projdu, a u každé utility udělám poznámku, zda ji lze, případně s kterým skinem použít.
link
Kód: Vybrat vše
http://sendfile.su/1291250

heslo:
Kód: Vybrat vše
entershop682862

Za pomoc a radu, děkuji arimi
За помощью и совет, спасибо arimi
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 17 pro 2016 13:59

Amatére, díky moc! :bravo:
Jdu to zkusit ...
Luke

Příspěvekod amatér v 17 pro 2016 14:03

Chtěl bych požádat, kdo používá placenou verzi, napište mi SZ.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 17 pro 2016 16:16

amatére, psal jsi, že si mohu zvětšit font, ale nevím, jakou hodnotu mám uvést u fontsize a má-li tam být jen dvojtečka nebo rovnítko.
Mám 5" mobil Samsung Galaxy S4 s FullHD a tam defaultní velikost písma je dost mrnavá na čtení, proto si to chci o něco více zvětšit, ale ačkoli už vím kde, leč nevím jak přesně. :-(
Moc ti děkuji za pomoc a přesnou syntaxi.

Také jsem zkusil tvou úpravu patch souboru s data.zip-em a chodí mi to v pohodě. :bravo:
Přesto housenumber.zip se mi nezobrazí a směrové tabule ani směrové šipky mi také nejdou. :-(
Při simulaci trasy, ale to by na to nemělo být vliv, ne?
Tak už nevím, kde mám chybu nebo jestli jsem já někde nějakou neudělal.

Také se tě chci zeptat, jak si mohu zobrazit zbývající vzdálenost u druhého minimanévru, pokud to jde.
Luke

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android