od oltcit v 01 pro 2016 19:07
ale jo, je to celkom vyladene, ale ja potrebujem truck navigovanie, TMC a internetove vyhladavanie. Ved aj to akoze vyhľadávanie len odkazuje na vyhladavac a vysledky vyhladavania sa nedaju natiahnut naspat do programu, k comu to je? To si mozem rovno zapnut Google maps a navigovat cez ne, dokonca aj yen traffic maju lepsi ako iGo, mal som zapnuty sucasne trial CoPilot for truck, iGO Primo2. 4 for Android, iGo Navigation, Waze a Google maps, aby som sa nenudil, tak aj s hlasovym navafzanim, pustene cez BT do autoradia spolu s pustenou hudbou cez Poweramp. Regularna odstavka dialnice M6 pri Stoke, jedine GM to registrovalo, pri tom to je regularna odstavka, naplanovana a houby. Dalej, ze to nema integráciu do ostatnych casti Androidu(cez zdielanie/share/alebo Cut@copy je trestuhodna chyba v dnesnej dobe, tie POI tiez ziadna slava rychlostne limity a speedkamery detto(ja viem mapy) Odpovedali mi z podpory, tak sa asi pobavime zopre... len mam malo casu a neviem, ci to bude mat zmysel... Spytam sa inac, existuje moznost aby spominane funkcionality(truck parametre, napr. s vyuzitim ftr suborou predoslych verzii, online pocasie, ceny paliv, parking, google vyhladavanie s implementovanim vysledkov priamo do navi, atd....) dali zabudovat do tohto programu aj za cenu pouzitia "upravenej" verzie? Momentalne tam mam upraveny Pongo skin, vzhladovo sa znesie, len tie niektore funkcie mi chybaju... nakopne ma niekto. Nepropagujem warez, mam kupenu oficialnu verziu, ale vysledok je mi prednejsi pred nejakymi predsudkami. kludne SZ. Dik.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA