K tématu:
Návod platí pouze pro verzi iGO Navigation 9.18.27.655384 !!!
1) Pokud jste již na Interní úložiště\Android\data\com.nng.igo.primong.igoworld\files doplnili složku ux- odstraňte ji
2) Ze složky ...\Interní úložiště\Android\obb\com.nng.igo.primong.igoworld odstraňte soubor patch.655384.com.nng.igo.primong.igoworld.obb (Nejprve ho ale zazálohujte !!!)
3) Z přiloženého archivu zkopírujte obsah složky Android na vnitřní paměťovou kartu, do příslušných složek.
- do: Android\data\com.nng.igo.primong.igoworld\files\ tedy složku UX + DATA.zip (V archivu jsou originály této verze)
- do: ...\Interní úložiště\Android\obb soubor patch.655384.com.nng.igo.primong.igoworld.obb
4) Spusťte navigaci, pro odzkoušení, zda jste postupovali správně. Pokud vše funguje můžete se pustit do doplňování složky UX dle libosti (pozor na blbosti

Po úpravě zůstane vše aktivní, včetně nákupu, aktualizací, ...
Pokud chcete používat skiny, nepoužívejte současně i ux utility, které jsem zde postnul, některé věci by mohli být dublované. Já to po sobě projdu, a u každé utility udělám poznámku, zda ji lze, případně s kterým skinem použít.
link
- Kód: Vybrat vše
http://sendfile.su/1250371
heslo
- Kód: Vybrat vše
entershop
Pamatujte !!! pokud se do toho pustíte, vše děláte na své vlastní riziko. Já poskytl pouze radu. Máte-li nějaký dotaz, nebo postřeh, dejte ho sem, může pomoci i ostatním (Nezasílejte SZ).
Za pomoc a radu, děkuji arimi
За помощью и совет, спасибо arimi
====================================================================================================================
EDIT: Zatím můžete zapomenout na hlášení DA. Já si celou dobu myslel, že ta chyba, s nezobrazováním značek je u mne, ale jak se zdá, tak buď data.zip nebo přímo .*apk 9.18.27.655384, nejsou s upravenou utilitou drivealerts.zip kamarádi.