Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.
Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek. 2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT). 3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE" 4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
Mám HUAWEI P7, ale nechápu o čem je dotaz. O iGO? Mám nainstalovaný NextGen, předtím PRIMO 2.4, všechno chodí a chodilo. Ty hámotiny s označením verze, mě nezajímají. NextGen bude vždy NextGen (bez ohledu na číslíčka vzadu, nebo zda tomu někdo říká AvicSync) PRIMO 2.4 bude vždy PRIMO 2.4 (bez ohledu na to, zda jde o PRIMO 9.6.29.326419 (Aug 30 2013), nebo Primo 9.6.29.636868 (Mar 03 2016))