od mirek1011 v 19 bře 2016 22:16
Udělej to přesně v tom pořadí a komplet, jak píšu, je to důležité, hlavně oba device.nng soubory před novou instalací. Držím palce ..
Jo a ještě, jak pročítám zpátky jak popisuješ, kdy se to děje, mě napadlo ještě jedno. To vypnutí iGO (Primo) bezpochyby provádíš jen a pouze SW tlačítkem "ukončit" v programu iGO, nepoužíváš pro ukončení některé z HW či SW tlačítek tabletu? To by totiž vysvětlovalo toto chování. Když se "schodí" iGO tlačítky tabletu, nemusí být ukončené. Když pak ještě tablet vypneš, logicky se nemůže ta trasa uložit, spustí se bez ní.
Viděl jsem hodně lidí s android telefony, že takto doměle ukončují aplikace, tlačítkem "HOME" - středové tlačítko. Apky jsou ale stále spuštěné, ale schované jakoby na liště. Divili se, že se jim zpomaluje a kouše telefon. Jašně že, ucpaná RAM. Proto mám tu vizi, zda se to neděje tak, že to iGO není ukončené a vypnutím tabletu se nestihne trasa uložit. Jen logicky hledám, neber nic osobně.
P.S. - opravuji - ta sekce [device] v sys.txt pro android sice v aplikaci iGO je, ale s tímto zápisem - [device] devtype_fallback_to_model=1
Zápis "type="android"" není defaultní pro 2.4 verzi a proto bych ho při hledání té chyby smazal ...
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...