Dobrý den. Potřebuji od vás opět pomoc. Četl jsem toto vlákno a Mascret1 popisuje přesně stejný problém jako mám já. Když navigace mluví obrazovka je černá. Zkoušel jsem i přeinstalovat, novější .apk nic nepomáhá. Momentálně tam mám 9.6.29.468978 (Turkey). Jde o HTC One M8 android 4.4.4, Save ukládá nastavení fungují, mapy, POI, DEM, budovy, raster mám na kartě SD, zbytek v paměti telefonu. Vše funguje dokud nezačne navigace mluvit a když jdu do nastavení hlasu při změně z TTS na obyčejné hlasy také to blbne a zčerná displej. Děkuji za každou radu.
EDIT:
Dnes jsem zkoušel různé DATA zip, .apk (i nejnovější Israel s orig. DATA zip. 9.6.29.483387 z 31.1.2015) zápisy do SYS, nic nepomáhá. Ale při té "zábavě" jsem přišel na jednu zajímavou věc. Na kartě mám čtyři sady map (here, TT, TM, Other) mám to nastavené přes profily. Samozřejmě po každém přeinstalování jsem odstraňoval SAVE. Žádné doplňky UX a nic jsem nepřidával, požil jsem jen minimální konfiguraci. A pokud jsem nenastavil profily všechno šlapalo. Problémy začaly až při mapách HERE. Dokonce jsem zkusil jen samostatné mapy here (v contentu nic jiného nebylo) a okamžitě to začalo blbnout. Když navigace hlásí údaje obraz je černý pak zase naskočí a opakuji jen při mapách HERE při mapách TomTom to nedělá..Mám ještě jedno HTC One V zajímavé je, že tam není žádný problém...

EDIT 2:
Vyřešeno, pravděpodobně byl poškozen jeden ze souborů. Po zkopírování všech nanovo, odstranění všech UX utilit a použití nového global.cfg vše funkční.