Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt

Re: sys.txt

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2014 10:47

Stejně to prubni výše uvedeným postupem.
A pohybuj v nastavení hlasitosti v Primu prvním (hlavním) šoupákem (systém), nebo šoupákem po kliku na tlačítko rychlé menu v horním pravém rohu displaye s navigační mapou. U tohoto nastavování hlasitosti by se ti android lišta hladiny zvuku objevovat neměla. Ta se objevuje jen pokud zvyšuješ hlasitost hardwarovým tlačítkem na těle přístroje, to pro tentokrát nedělej.

Budeli to opravdu budík, pak pracuj s hodnotou navigation_audio_stream=4 (=> STREAM_ALARM)

EDIT: Nemáš náhodou ještě zapnuté nějaké vylepšení zvuku pro výstup na sluchátka (systémová nastavení - zvukové profily - vylepšení zvuku pro sluchátka) ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 29 lis 2014 10:54

No jestli jsem to pochopil dobře, což se u mě moc nestává, tak hlavní šoupák je jako položka hlas v nastavení hlasitosti v iGO. Tak s tím jsem hnul na plno a nic. Pohnul jsem s nim na 0 a nic. Budík i systém se ani nehnuli. :lol: Pouze pokud jsem to dělal systémovými tlačítky v androidu. Ještě zkusím nastavit a iGO vypnout a zapnout, ale pochybuji že to na to má vliv.

EDIT: samozřejmě ne systém ale Vyzvánění a oznámení.
pražus

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2014 11:03

Už se v tom ztrácím.
V Primo v nastavení hlasitosti pohni prvním (hlavním) šoupákem, nebo šoupákem dole pod velkými ikonami po kliku na tlačítko rychlé menu v horním pravém rohu displaye s navigační mapou. Pak se mrkni (pokud to jde tak i bez ukončení Primo, které jen dej na pozadí), jak (u čeho) se změnilo nastavení v tabletu (systémová nastavení - zvukové profily - obecné - hlasitost - ... )

A jak už jsem se ptal - Nemáš náhodou ještě v Androidu zapnuté nějaké vylepšení zvuku pro výstup na sluchátka (systémová nastavení - zvukové profily - vylepšení zvuku pro sluchátka) ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 29 lis 2014 11:13

No v menu vpravo nahoře nemám nic s hlasitostí (mám tam: Oblíbené, Simulovat navigaci, Historie, Nastavení mapy, Nastavení trasy, Upravit trasu, Zrušit trasu, Informace GPS). Hlasitost mám v menu vlevo dole, ikonka reproduktoru. Zde je položka hlasitost a pod touto na výběr: Hlas, Zvonek, Upozornění, Klávesy. zapnutou mám pouze položku Hlas, ostatní zvuky jsou vypnuty. Pokud pohnu šupákem v položce Hlas, tak se nestane nic ani při zapojený ani při odpojených sluchátkách (tedy kromě toho že se změní hlasitost). V nastavení v systému android -> zvukové profily -> obecné -> hlasitost podmenu: Vyzvánění a oznámení, Budík. Nikde není o sluchátkách nic uvedeno, pouze Vibrace, zvuky při dotyku atd.
pražus

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2014 11:56

v menu po kliku na ikonu vpravo nahoře (velké ikony Oblíbené, Simulovat navigaci, Historie, Nastavení mapy, Nastavení trasy, Upravit trasu, Zrušit trasu, Informace GPS) je dole ikona reproduktor s šoupákem. To je šoupák nastavení hlavní hlasitosti, podobně jako když v menu nastavení zvuku hýbeš s prvním šoupákem.

Možnost vylepšení zvuku do sluchátek (jak u které verze Android) je v nastavení v systému android -> zvukové profily (na konci), ne až v položce zvukové profily -> Obecné -> hlasitost.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 29 lis 2014 13:26

V tom menu mám jen 8 výše uvedených velkých ikon a dole pod nimi je jen tlačítko zpět vlevo, vedle něj je jen prázdno. Ikona reproduktoru tam u mě vážně není. Když kliknu vedle ikony zpět, tak se nic nestane, nic se tam neobjeví, žádný šupák na hlasitost.
V nastavení androidu mám ve zvukových profilech jen uvedeno: PŘEDDEFINOVANÉ PROFILY a podnabídky: OBECNÉ (aktivní), TICHÝ REŽIM, SCHŮZE, VENKU. V Obecných je uvedeno co už jsem psal. Záhadou mi je že mi jiné nabídky kromě Obecné nejde aktivovat.
Jinak v tom programu na ovládání zvuku v androidu, který teď nemám nainstalovaný, jsou nastavení pro: Vyzvánění, Upozornění, Media, Budík, Systém, Hovor, kdy každá hlasitost jde jednotlivě uzamknout. Nicméně i když jsem dal vše na plno, tak byl výsledek stále stejný, iGO zase tichošlápek a mp3 řvou jako kráva. Když ztiším Media (mp3), tak stejně iGO hrozně potichu a stále jede z repráku tabletu.
Naposledy upravil pražus dne 29 lis 2014 13:33, celkově upraveno 1
pražus

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2014 13:33

To může být taky tím, že máš tablet a ne mobil, nebo jinou verzi Androidu.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 29 lis 2014 13:35

Verze: Android 4.1.2 Jelly Bean
pražus

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2014 13:57

Já mám 4.2.1.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

uploadfromtaptalk1417265817775.png

Odeslano z mobilu

EDIT: Když se koukám do těch tvých zápisů
Kód: Vybrat vše
alert_muted="1"
alert_volume="255"
ding_muted="1"
ding_volume="255"
effect_muted="1"
effect_volume="128"
Proč je tam máš ? Hodnota "255" znamená hlasitost na maximum, ale muted="1" znamená zlumení na nulu ("ticho")
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 15 pro 2014 16:56

Tak po pár dnech odmlky Vás tu opět zdravím. Předem hlásím že problém je již vyřešen. :D A v čem byl problém? Jak tomu tak v životě bývá, rozhodují maličkosti.
[android]
navigation_audio_stream=0

Výše uvedený zápis do sys funguje, ale jen s drobnou niancí a to tou, že v mém případě jsem před tento zápis musel dát ";".
Tedy v současné době můj zápis v sys vypadá takto:
[android]
;navigation_audio_stream=0

Rovnou se přiznávám, že netuším proč tam ten středník musí být, ale už to z vesela běhá a já Vám všem děkuji za rady.
Takže hudbo hraj a vzhůru na cesty. :)
pražus

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT