Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt

Re: sys.txt

Příspěvekod SvoDa v 28 lis 2014 12:02

Nevím, jestli to pomůže (týká se to zvukových kanálů), ale zkus
Kód: Vybrat vše
[sound]
working=1
dev_channels=2
nebo (i)
[android]
navigation_audio_stream=0
viz viewtopic.php?p=101030#p101030
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 28 lis 2014 13:30

Zdravíčko, díky za odpověď, ale ať se snažím jak se snažím tak to prostě nefunguje. Předtím jsem zapomněl uvést, že repro hraje i při samotné navigaci se sluchátky, prostě sluchátka i repro, v případě že hraje souběžně i MP3, tak jede u navigace jen repro tabletu, kdežto u MP3 zase jen sluchátka. Dole uvádím výpis ze souboru system a souboru sys. Toť má druhá otázka, jaký je rozdíl mezi souborem sys a system? Nepostačuje jen jeden z nich. Díky za případné odpovědi.

system:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[android]
navigation_audio_stream="0"

[sound]
alert_muted="1"
alert_volume="255"
dev_channels="2"
ding_muted="1"
ding_volume="255"
dynamic_volume_os_amplification_step="-5919811"
effect_muted="1"
effect_volume="128"
media2_volume="255"
media_volume="255"
os_volume="255"
voice_volume="255"
working="1"

[sound.voice]
dev_channels="2"
working="1"

sys (zde kolonka "sound" nebyla, tedy je tam co jsem nakopíroval):
[sound]
dev_channels="2"
working="1"

Ve výše uvedených konfiguracích to neběhá, ani pokud je v iGO jen soubor system, ani pokud je tam i v hlavním adresáři sys.
Tablet: Yarvik Xenta TAB08-201-8G.
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 28 lis 2014 14:22, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
pražus

Příspěvekod SvoDa v 28 lis 2014 13:59

nevím, ale nemůže problém dělat to, že máš hodnoty v uvozovkách ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 28 lis 2014 14:09

System.ini obsahuje hodnoty, které si PRIMO pamatuje od posledního vypnutí.
SYS.TXT obsahuje nastavení, která při startu PRIMO mají přednost před hodnotami ze SYSTEM.INI.

To, co tedy napíšeš do SYS.TXT, by mělo platit.

Pokud se nepletu, pak nejlepší volba je:
[android]
navigation_audio_stream=0       ; a bez těch uvozovek!

Zkus si s těmi čísly v SYS.TXT zaexperimentovat. Na tom linku od Svody je popis, co to které číslo kanálu znamená. Když tam bude "voice call", bude se to ozývat ze stejného výstupu, jako hovor; když "alarm", bude to vždycky z repráku, ...
A v následném příspěvku Jerry popisuje, co musel udělat, aby to korektně fungovalo - nestačilo jen přepsat SYS.TXT a znovu pustit ;-)

EDIT: Tak Dan byl s uvozovkama rychlejší...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod pražus v 28 lis 2014 14:12

Moje chyba, v sys jsou samozřejmě bez uvozovek. Omlouvám se za zavádějící informaci.
pražus

Příspěvekod SvoDa v 28 lis 2014 14:28

Jak píše vovi, nestačí jen přepsat SYS.TXT a znovu pustit, ale v odkazu máš co dalšího musel Jerry udělat :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 28 lis 2014 15:25

No on psal že musel přenastavit zvuková media, ale já jsem lama, vůbec nevím kde bych to hledal, v navigaci je jen hlasitost, jazyk hlasu atd., nic jako zvuková media. V tabletu mám jen zvukové profily, nic o nějakém spárování či mediích jsem nenašel. Je mě jasné že teď asi kroutíte očima, ale používám android asi týden, tak na mě berte ohled. :lol: Přepíšu sys a co bych kde nastavil dál nevím, protože fakt nikde nic nevidím. :)
pražus

Příspěvekod pražus v 28 lis 2014 15:58

No jinak máte pravdu, přepíšu sys a neudělá to lautr nic. Nicméně jak jsem psal výše, i v manuálu mám u zvuku uvedeno pouze " Zde je možné měnit nastavení hlasitosti zařízení Tablet. Nastavení je také možné změnit prostřednictvím tlačítek hlasitosti na samotném zařízení Tablet a pomocí tlačítek hlasitosti ve stavové liště umístěné nahoře." Asi mám tablet pro bl*ce :lol: Samozřejmě nastavení pro bluetooth tam je taky, ale já nic přes bluetooth zapojené nemám. Nějaké nastavení "zvukovky" v tabletu jsem fakt nenašel. Nebo je na to nějaký spešl program? :nevim:
pražus

Příspěvekod SvoDa v 28 lis 2014 18:58

Já vím, že v diskusi šlo o zvuk přes BT, ale mnoho věcí je nutno řešit způsobem pokus/omyl.

A co zkusit toto viewtopic.php?p=87777#p87777 ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pražus v 28 lis 2014 19:07

To jsem právě už zkoušel, ale stejně jako předtím, jakoby jakýkoliv zápis do sys nefungoval, vůbec nic to prostě neudělá. Vážně tomu chybí asi nějaký restart nebo co. Koukal jsem do programu 360° Security a v pozadí androidu běží nějaký FX Music, nebo FX Sound nebo co to je. Ale za boha nemohu přijít na to, jak ten program spustit, nebo lépe řečeno otevřít. :zed:

EDIT: Někde jsem i četl že iGO snad nepodporuje dual voice nebo jak se ta zkomolenina psala, ale to znamená, že to běží asi zároveň s hudbou, jako třeba u Be-On-Road, což by mi tedy vůbec nevadilo, ale to prý vůbec nejde u iGO nastavit. :nevim:
Naposledy upravil pražus dne 28 lis 2014 19:22, celkově upraveno 1
pražus

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT