Richard781 píše: IGO bez skinu naviguje naprosto bez problému
Takže to není verzí, ale skinem. Myslím, že pokud bys použil Dimka skin od WertVRV, bez úprav různých všeumělů, bude to bez problémů.
Richard781 píše: ale je to podle mě poloviční IGO není to ono.
 Pokud bych měl takové potíže při použití skinu, asi bych raději používal jen "poloviční" PRIMO.
 Pokud bych měl takové potíže při použití skinu, asi bych raději používal jen "poloviční" PRIMO.

spuštění až na potřetí a trhání mapy šílené. Vrátil jsem zpět verzi 132 a ta o dost lepší ale při příjezdu na Jižní spojku záseky a dokonce se Igo zastavilo. Dal jsem výchozí zobrazení a tam taky trhání a taky zástava Igo. Potom to samé u Hradce celé Igo zasekané a nakonec se zastavilo. Na zpáteční cestě zkouška verze 9.6.427562 ale se souborem data z předchozí verze a taky špatný i na výchozí bez skinu dokonce opět na Jižní spojce vyskočila hláška "Nedostatek paměti upravte cestu" nebo tak podobně - žádná extra trasa jen z bodu A do bodu B. Kontrola paměti telefonu hned po hlášce a 1,4 GB volné RAM tak tím to snad nebude? Že by byl Note 3 tak slabý stroj
 spuštění až na potřetí a trhání mapy šílené. Vrátil jsem zpět verzi 132 a ta o dost lepší ale při příjezdu na Jižní spojku záseky a dokonce se Igo zastavilo. Dal jsem výchozí zobrazení a tam taky trhání a taky zástava Igo. Potom to samé u Hradce celé Igo zasekané a nakonec se zastavilo. Na zpáteční cestě zkouška verze 9.6.427562 ale se souborem data z předchozí verze a taky špatný i na výchozí bez skinu dokonce opět na Jižní spojce vyskočila hláška "Nedostatek paměti upravte cestu" nebo tak podobně - žádná extra trasa jen z bodu A do bodu B. Kontrola paměti telefonu hned po hlášce a 1,4 GB volné RAM tak tím to snad nebude? Že by byl Note 3 tak slabý stroj   Nic extra jsem neměl spuštěné spolu s navigací.
  Nic extra jsem neměl spuštěné spolu s navigací.