Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 19 pro 2008 12:44

Jo díky za odpověď, jen mi to trochu nesedělo, já mám taky svůj branding a s tím mi to chodí v pohodě.
Edit: jinak nezkoušel jsi zprovoznit tlačítko hry ve verzi 53558, jak se na to ptal laro?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 12:58

Především tam žádné tlačítko "Hry" nemám. Počítám, že tam ani nebude, jelikož jsem do lang dal v souvislosti s předchozí 53228 jako překlad "Extras" právě "hry a aplikace", jelikož tam nebyly jen aplikace, ale i hry, které tam přidal tomasII. Proto jsem dal do langu Extras=Hry a aplikace.
Pokud vím, tak laro se ptal na video a jak jsem psal, to jsem nezkoušel, bo žádný film, nebo mp4 nemám. Jinak mp3 a photo jedou.

EDIT: mimochodem jsem zjistil, že ta muzika se přesuší při navigačním hlášení, jako u MioMap, pak zas pokračuje ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 13:12

Ten video player se mi ale zobrazí a lze brouzdat po MFD a SD ale jelikož tam nic nemám, tak to nic nenajde.
Možná blbá otázka, ale nahráli jste do iGO8 ten soubor exeVideoPlayer.exe :?: Ja použil data.zip, licence, igo8.exe a právě ten exeVideoPlayer.exe
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 19 pro 2008 13:18

Dole uprostřed u verze 53558 je tlačítko hry
19122008(005).jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 19 pro 2008 13:31

Co se týče toho video přehravače zkoušel jsem .avi, mp3, MP4, 3gp
.avi to alespoň načte, ale nepřehraje
mp3 a .mp4 , 3gp to ani nenačte.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 13:32

Videopřehrávač mp3 nenačte, ale přehrávač hudby jo.
To menu mám stejné, ale tlačítko hry tam nemám :( resp. je neaktivní.
EDIT: mám, ale při slabém podsvícení (mám to staženo na nulu - šetřím baterku) ani není vidět, omlouvám se za mystifikaci
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 19 pro 2008 14:27

amatér píše:Co se týče toho video přehravače zkoušel jsem .avi, mp3, MP4, 3gp
.avi to alespoň načte, ale nepřehraje
mp3 a .mp4 , 3gp to ani nenačte.

Tak jsem to zkoušel znovu na sformátovanou kartu a nejde mi ani video a ani hudba. Zkoušel jsem to jak z karty, tak z flash disku. Zřejmě chybí nějaká cesta k přehrávači, protože to video načte, ale nepřehraje. :? :( :?

Tak za pomoci Amatéra mi hudba jde, ale to video je nefunkční.. !!
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod Ivo K v 19 pro 2008 16:45

Přidám svůj poznatek ohledně přehrávače "hudba".

- hlasitost přehrávače je "podřízena" hlavní hlasitosti tedy pokud je hlavní hlasitost Mia nastavna třeba na 1/3, tak maximum přehávače na právě ta 1/3 celkové hlasitosti. Jinými slovy hudbu si můžu dále nezávisle na hlavní hlasitosti zeslabit a poslouchat ji pěkně potichoučku. To je perfektní!!! Alespoň pro mně. :D :D
- po uspání Mia se přehrávač "nezruší" a písnička pokračuje přesně tam, kde před uspáním skončila. :D :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 21 pro 2008 21:08

Verze v 8.3.1.53558 se mi nějak ne a ne dostat "na lištu". Musím to obcházet vyskočenou lištou a v ní kliknou na MainShell. Po návratu do iGO8 vše OK,alepo návratu do MioMenu tam visí loading MIO device (ta oranžová obrazovka). Naštěstí lze kliknout do pravého dolního rohu a zas vyskočí ta windows lišta a přes ni se zas lze dostat do MioMenu. Krkolomné, ale zatím jediná vyzkoumaná funkční cesta.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 22 pro 2008 12:03

Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update