vovi píše:Objevily se další verze, najdete je na obvyklém místě ve zvláštních vláknech.
Jde o:
- 8.3.1.53558 ... "multimediální" verze určená pro PNA, obdoba 53228 ... vydáno 27.8.2008
- 8.0.0.55127 ... oficiální update od NavnGo označené iGO8 R1 patch 2 ... vydáno 6.11.2008
A doplnil jsem přehled verzí v příslušném vlákně.
Tohle oznámení od voviho, nějak zapadlo a nejsou žádné reakce, což je možná škoda. Přiznám se že i mne nechalo chladným, už v momentě, kdy jsem na tyto verze narazil u zdroje. Je to však škoda. Dnes jsem jen tak z plezíru odzkoušel verzi 53558, a zde jsou mé dosavadní poznatky:
- V této verzi fungují bez další úpravy všechna multimediální tlačítka, a funkcí je tam víc než u verze 53228.
- Verze se nerestartuje po uspání, a je úplně jedno zda máte ve slotu SD kartu, či nikoli, je dokonce jedno, že na SD kartě je jiná verze iGO8

- co je pro mne ale nejdůležitější, prohlížeč obrázků podporuje čtení GPS souřadnic z EXIF obrázku, a tím pádem umožňuje navigovat do cíle pomocí fotografie, která tento zápis obsahuje.
- Z dalších funkcí:
- přehrávač hudby
- přehrávač videa
- již zmíněný prohlížeč obrázků
- prohlížeč souborů
- pak je zde sekce pojmenovaná "cestování", zde je převodník metrických jednotek, převodník velikostí bot oblečení...

- kalkulačka
- dál hodiny (analog/digitál), kde je možnost k místnímu času zvolit ještě další dvě časová pásma
- budík - možnost nastavit jednoráz, nebo vybrat dny v týdnu (pravidelné upozornění), je zde možnost zvolit i odpočet časového úseku.
Zdá se, že mou oblíbenkyni 57021 budu muset uložit k ledu