Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Android

Příspěvekod xroman v 04 kvě 2012 14:30

Tak nad předešlou debatou kroutím hlavou a říkám si, jestli je to vůbec možný. Bral bych to od každého jiného, ale od Amatéra a Svody jsem to fakt nečekal.... Jestli Vám dvoum ujel vlak, tak to pak úplně každýmu. Vy jste úplně jinde než většina z nás. Jen jste ještě nenačichli k používání "pádel". Já vloni také koukal na Samsung Galaxy SII resp. před tím na Samsung Wave jako na zjevení. Ale od té doby co ho mám, tak je to má nejoblíbenější hračka, jsem z něj ještě dneska nadšený. A to se mě nestává často, většinou mě "hračky" omrzí během jednoho až dvou měsíců. Člověk si akorát musí zvyknout na to, že to je krabička, která jako jednu z mnoha funkcí má i to, že z ní jde telefonovat. :D :D :D :D
Samsung Galaxy S22+
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 04 kvě 2012 14:34

Nevím jestli jste to zaznamenaly, ale já si koupil před 7 dny HTC EVO 3D a stále v něm tápu. :( Pravda je, že nemám až tolik času se do učení obsluhy se ponořit naplno, ale je v něm tolik pro mě nových věcí, že jsem s toho v šoku.Telefon jsem si nevybíral ani tak podle parametrů (jel jsem do prodejny a který se mi líbil, tak ten jsem na "první dobrou" koupil)Vybíral jsem podle velikosti displaye a 4,3" měli v prodejně jenom dva.HTC EVO a Samsung S2,který byl o cca pět tisíc dražší,tak jsem vzal, protože jsem chudý , ten lacinější.Stále mě,oproti Nokii C5 fascinuje rychlost a hlavně velikost a ostrost displaye.To,že telefon dělá 3D fotky mě až tak netankuje, protože si je lze prohlédnout díky speciálnímu displayi pouze v telefonu a to pro mě nemá skoro žádný význam.Takže zatím naprostá spokojenost,ale pravda je taková, že já mnoho s toho mého telefonu vůbec nevyužiji.Kdyby byl daleko méně nadupaný telefon a měl veliký display, šel bych býval do něj.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 04 kvě 2012 14:49

jj, Romane, co se týče "chytrých" telefonů, tak to mi vlak fakt ujel a ikdybych na něj měl (myslím na ten mobil, ne vlak :lol: ), což nemám, tak bych, asi tak jak píše Jarda, mnoho funkcí ani vůbec nevyužil.
To už bych radši opravdu na telefonování obyč.telefon a na hraní místo navigace 7-10" tablet s GPS, ale už jsem si několikrát ověřil, že "never say never" a je jen dobře, že tyto telefony mnozí z vás mají a mohu je tudíž na příštím srazu trošku okuknout a třeba bude Ježíšek štedrý :D ;) :mrgreen:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 04 kvě 2012 23:47

já vidím problém v tom, že každej gerét používá jinej systém:
- v PC mám Windows-XP a Windows-7 (ty mě taky vytáčejí),
- v Miích Windows-CE a teď
- v mobilu Android.
Jo a v satelitním přijímači je Linux - tam jsem musel nakonfigurovat sdílení, atp. No a totéž pak na webu (web jede pod Linuxem a musel jsem ho na něj napasovat). A to nemluvím o routerech, patchování webových kamer, tiskovém serveru, který trucuje s W-7, nastavené sdílení v TV, atd.,atd. A každý gerét je jiný. Pak z toho skutečně hrabe. :?
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 05 kvě 2012 04:43

Mě k tomu nákupu nového telefonu donutili okolnosti.Nokia C5, kterou jsem dostal od svého německého kamaráda (jenom jsem si musel Phoenixem flešnout firmware na Euro 3, aby to mělo češtinu),začal zlobit, samovolně se vypínal a nahodil jsem ho třeba až po 10 resetu (vyndání baterie), tak jsem ho hodil do servisu Nokia,který mám asi 500 metrů od baráku, vzal si starý telefon a čekal.A čekal.Po týdnu jsem tam zavolal a tam mi soudruh prodavač řekl, že technik si s tím neví rady a ať se raději začnu shánět po novém telefonu (zajímavé je, že mě nepozval k nim do servisu, kde je i prodejna Nokii a mají tam i nějaké další značky, ale Samsung a HTC ne).Tak jsem se prostě naštval, rozbil prasátko a jel si koupit nový telefon.Největší sranda je, že když jsem na začátku tohoto týdne zavolal do servisu, že si tedy pro ten rozbitý telefon přijdu ,ať mi ho, pokud není, zkompletují, a soudruh v prodejně mi řekl, že si mám vzít litr a že je opravený :!: :o :o.Prý tam byla nalitá pravděpodobně nalita dříve nějaká tekutina (čemuž bych se ani moc nedivil, protože Heindrich je jako správný Němec, starý prase) a nějaký spoj na desce pomalu zoxidoval).
Mimochodem v Německu při uzavírání smlouvy na dva roky (nevím,jestli je to pro smlouvu první, nebo až následné) dávají Nokii C5 a podobné telefony za 1 euro, o čemž (protože jsem několikrát mluvil s operátorem T - Mobile,protože mi příští měsíc končí dvouletá smlouva) si tady můžeme nechat jenom zdát :!: :x :x
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 05 kvě 2012 06:28

tomasii píše:... A každý gerét je jiný. Pak z toho skutečně hrabe. :?

No to mi povídej! Já mám ještě k tomu, o čem jsi psal, v práci na triku síť, kde kromě výše zmiňovaných jsou bohužel ještě Win2008R2 servery a to nejhorší vůbec - troje Visty. Naštěstí ten nejvzpurnější stroj s Vistama teď chcípl, tak jsem ho prohlásil za neopravitelnej... 8-)

A ještě pro Jaspera: jestli půjdeš do Androida, tak už začni studovat. Ono to sice není zase tak moc složitý, jak se může zdát z těch názvů (root, odemčení bootloaderu, flashování, kernel, ROM, odexované aplikace, wipe Dalvik cache, ... :lol: ), ale já na tom byl jako na začátku s MIO - chtěl jsem si hrát. Tak jsem holt musel zase číst fóra ;)
A jestli se v tom budeš chtít hrabat (o tom samozřejmě nepochybuju), tak budeš aspoň vědět, o čem je řeč. Konečně jsem přitom pochopil, že někteří noví uživatelé tady opravdu můžou na dobře míněnou (a podle nás VELICE SROZUMITELNĚ napsanou) radu reagovat poněkud nevrle a že vůbec nemusí chápat, co jim to vlastně radíme.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 05 kvě 2012 09:07

Já byl nejvíc na mrtvici, když mi můj poskytovatel webu před dvěma roky v pátek sdělil, že končí s Windows serverem a od pondělí všechno pojede na Linuxu. Nejelo. Ani ten web nebyl zrovna v kondici. Moje stránky přestaly fungovat, protože web začal v názvech rozlišovat malá a velká písmena a diakritika se mu už vůbec nelíbila. Horor. A něco podobného, i když jiného, jsem teď zažil s přechodem z W-XP na W-7. Kompatibility mode? Pcha. 50% starých aplikací se chová občas nestandardně, nebo občas na něčem padne, nebo vůbec nejede (příkladem je ten tiskový server - Linuxový - který nejde ve W-7 nakonfigurovat).
Nejlepší je nic nemít. :idea:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 18 kvě 2012 20:17

Bojuji na Sony Xperia ARC s problémem.Nelze rozjet iGo my way,ostatní navi programy běží v pohodě ale igo skončí v uvítací obrazovce u hlášky starting a to je vše.Nevím zda je potřebný ROOT,rozlišení mám správné(854x480).Vyzkoušel jsem různé verze iga ale na Xperii mám asi smůlu.Kolegovi na samsugu stejná(jen jiné rozlišení) verze jde. :o :o :o
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 18 kvě 2012 20:53

Já to na Androidu po pár pokusech vzdal, stejný problém.

(Sygic a Navigon bez problémů. Oboje včetně 3D terénu)
amatér
Moderátor

Příspěvekod xroman v 18 kvě 2012 21:46

???? Míro, ty máš telefon s Androidem? To je nějaká novinka?
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android