Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod Joska v 31 srp 2010 08:54

Vyměnil jsem hlas za Zuzana2 smazal save a restarty zatím přestaly.
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod honzast v 31 srp 2010 09:09

Na to jsem zapoměl, Amater píše, že vyměnil Lang_Key. Já si toho nevšiml. Takže odpoledne to zkusím.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2010 09:55

Takže jsem Zuzu2 protáhl půl hodinky po městě s hafo průjezdními body a po kruháčích v různých směrech a výjezdech.
Kromě toho, co jsem psal na předchozí stránce bylo vše OK.

honzastpíše:
...když má nahlásit kruhový objezd tak provede restart.

zřejmě jen někde, mě to neudělalo vůbec a kruháče jsem projel snad dvacetkrát a různě (až na ten "ausfahrt" , to hlásí vždy u druhého výjezdu).

Moc dobrá práce ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 31 srp 2010 10:45

Už to hlásí "výjezdem", po cestě jsem opravil další dva překlepy "Jete" a "Odbočtr", na to mě upozornil TerrySK, díky. Problém v návaznosti u některých hlášek, jdoucích těsně za sebou jsem se snažil eliminovat zkrácením hlášek, myslím ale, že těchto případů není zas tak moc, je to holt určitá daň. Musíte jezdit pomaleji, a pak bude stíhat :lol: .
Velikost je menší hlavně proto, že už není potřeba do souboru rules vypisovat všechny názvy ulic a měst na Č ;) Hlášky samotné naopak přibyly :D

Dnes jsem po cestě zjistil jednu zajímavou věc.
Při jízdě s mapou NQ po silnici č.8 ze směru Lovosice > Teplice zahlásí před kruhovým objezdem u Teplic ...Po xxx metrech opusťte dálnici, pokračujte na silnici číslo 8.
Přehodil jsem mapy na TA,a tam to zahlásí správně Po xxx metrech odbočte vpravo, pokračujte na silnici číslo 8.
:D Problém je v tom nešťastném číslování uvedené silnice, č.8 je historické a přetrvává dosud, takže fy. Navteq bere silnici č.8 jako D8. S tím ale nic udělat nemohu. Možná se to spraví po dokončení celého úseku D8.
Jasper píše:...Jenom k tomu co psal Milan. S tím že místo názvu ulice to zahlásí číslo jsem se taky setkal......

Toto je také problém map. Některé ulice ve městech jsou zároveň i hlavním tahem, takže se jedná o silnici číslo xy.
Měl jsem na výběr:
- buď nechat jen hlášku "odbočte na", pak by to znělo "odbočte na sto padesát osm." a "odbočte na Tupohlávkovu".
- nebo přidat "odbočte na silnici", což mi připadá lepší než "odbočte do ulice". To první se dá schroustnout i v obci, kdežto situace mimo město, a hláška odbočte do ulice šestnáct....... ;) to by za uši rvalo asi víc :D
Naposledy upravil amatér dne 31 srp 2010 11:12, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 31 srp 2010 11:03

V 1. příspěvku je to již Mirku tedy opraveno ? Asi ještě ne, že ?

V každém případě děkujeme ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 31 srp 2010 11:14

Aktualizace bude večer. Ještě jsem narazil na drobné přebrepty okolo hlášek souvisejících s hlavní silnicí.
amatér
Moderátor

Příspěvekod honzast v 31 srp 2010 12:21

to Amater: Prosímtě ten problém, který jsem popisoval dnes ráno 8:34 platí i po smazání save. Chová se pořád stejně jak jsem popisoval. Ještě přidávám crash. Ještě jedna připomínka, nedalo by se nějak při hlášce pro přejetí do jiného pruhu místo odbočte vlevo třeba hlášku držte se vlevo nebo něco podobného. Je to jenom parádička, ale může se stát, že tam bude opravdu odbočka vlevo a tedy nemůžeš se držet jen hlášení, ale musíš se podívat na obrazovku.
crash.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast

Příspěvekod Gambáč v 31 srp 2010 13:42

Při nájezdu na Jižní spojku v Praze hlásí nájezd na "po" což je PO a někde "em o" což je MO.
Nešlo by to předělat na Pražský okruh a Městský okruh?

Přimlouval bych se za vyházení hlášení o křižovatce, prostě jen po xx odbočte tam a tam.

Jó ještě kdyby tohle uměl Pavlík Liška :(

Ale jinak super ;)
Gambáč

Příspěvekod amatér v 31 srp 2010 13:50

Zkus do rules2 přidat zápisy
Kód: Vybrat vše
P O==pražský okruh
M O==městský okruh

mám obavu, kdyby to bylo:
Kód: Vybrat vše
PO==pražský okruh

hlásila by Zuzana např. "pražský okruh třista metrech odbočte v ..." všude.
Zkus to prosím a dej vědět.

@ honzast
nemůže to být způsobeno tím, že necháváš ve složce voice všechny předešlé aktualizace? Může to být ale i železem, ne všechny navigace TTS hlas stíhají. Poohlédni se po netu a hledej problémy s nastavení TTS pro tvé zařízení.
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 31 srp 2010 14:13

Ano PO hlásí pražský okruh na silnici xxxxxx ,P mezera O je OK
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo