Už to hlásí "výjezdem", po cestě jsem opravil další dva překlepy "Jete" a "Odbočtr", na to mě upozornil TerrySK, díky. Problém v návaznosti u některých hlášek, jdoucích těsně za sebou jsem se snažil eliminovat zkrácením hlášek, myslím ale, že těchto případů není zas tak moc, je to holt určitá daň. Musíte jezdit pomaleji, a pak bude stíhat

.
Velikost je menší hlavně proto, že už není potřeba do souboru rules vypisovat všechny názvy ulic a měst na Č

Hlášky samotné naopak přibyly
Dnes jsem po cestě zjistil jednu zajímavou věc.
Při jízdě s mapou NQ po silnici č.8 ze směru Lovosice > Teplice zahlásí před kruhovým objezdem u Teplic ...Po xxx metrech opusťte dálnici, pokračujte na silnici číslo 8.
Přehodil jsem mapy na TA,a tam to zahlásí správně Po xxx metrech odbočte vpravo, pokračujte na silnici číslo 8.

Problém je v tom nešťastném číslování uvedené silnice,
č.8 je historické a přetrvává dosud, takže fy. Navteq bere silnici č.8 jako D8. S tím ale nic udělat nemohu. Možná se to spraví po dokončení celého úseku D8.
Jasper píše:...Jenom k tomu co psal Milan. S tím že místo názvu ulice to zahlásí číslo jsem se taky setkal......
Toto je také problém map. Některé ulice ve městech jsou zároveň i hlavním tahem, takže se jedná o silnici číslo xy.
Měl jsem na výběr:
- buď nechat jen hlášku "odbočte na", pak by to znělo "odbočte na sto padesát osm." a "odbočte na Tupohlávkovu".
- nebo přidat "odbočte na silnici", což mi připadá lepší než "odbočte do ulice". To první se dá schroustnout i v obci, kdežto situace mimo město, a hláška
odbočte do ulice šestnáct.......

to by za uši rvalo asi víc