Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 28 srp 2011 11:26

Vyskytla se mi taková zajímavá záhada. :-)
Zjistil jsem, že při přepisování staré složky novou složkou TTS_NUA_V5 mi zůstaly zřejmě některé originální soubory, jež nejsou ve složce od amatéra ... asi.
Proto mi Zuzka četla sice správně č (československéhoexilu), ale četla mi k tomu ještě středníky a tečky.
amatér píše:Tohle žádná záhada není, jen jsi udělal to, co jsi udělat měl už dávno, tzn. to co ti radilo několik lidí, naposledy vu5936
vu5936 píše:Prosímtě, nic nepřepisuj. Smaž celou složku tts_nua_v5, soubor vautov5.dll a hlas Zuzany z navigace. Postahuj je znovu z prvního příspěvku, nahraj je kam patří a Zuzana bude fungovat na první pokus.

Vyměnil jsem proto celou složku TTS_NUA_V5 složkou od amatéra a středníky a tečky už Zuzka neříká, ale za to vyslovuje eskoslovenského exilu atd. :-(
amatér píše:Kdy? V souhrnu trasy, nebo při navigování?

Přitom TTS-Zuzka.zip zůstala stejná a všechny ostatní úpravy zůstaly beze změny.
To jsem blázen ... mrkev v zimě ...

Je pravda, že i se "starou Zuzkou" (v 4.5) u Prima 1.2 se mi stalo, že mi 2x četla silnici silnici, ale pak to po nějaké době a zřejmě i úpravě přestalo, tak jsem tomu už nevěnoval svou pozornost.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 28 srp 2011 12:52

Pánové, potřebuji vědět zda se ve vašem okolí vyskytují názvy ulic, jako třeba na Jižním městě v Praze
- severní I. - severní xx
- jižní
- severozápadní
- severovýchodní
- jihozápadní
- jihovýchodní
- boční
....
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 28 srp 2011 14:29

amatér>
To eskoslovenskéhoexilu mi říká při simulaci, v reálu jsem to ještě neměl možnost vyzkoušet.
Předtím mi však i při simulaci říkala správně československéhoexilu.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 28 srp 2011 15:01

Hlášení v simulaci je identické s hlášením v reálu, ale to je fuk, opravil jsem to v souhrnu trasy, tam ten problém opravdu byl. Př navigování (simulace i reál) to hlásí, alespoň mně, správně.

Ještě jsi zapomněl na opravné soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 28 srp 2011 16:06

Jaké opravné soubory?
Složku TTS_NUA_V5 už mám jen tu od tebe. Tamtu s těmi některými originálními soubory jsem smazal, jak jste mi doporučovali, TTS_Zuzka_v52.zip mám také tu poslední od tebe, vzhledem k tomu, že používám skin Dimka, tak od TomSofta jsem si nahrál jeho dictionary.voice (40.310B) do hlasu, v DZ jsem si nahrál od něj ten upravený soubor code_transformed.lua, takže už nevím, jaké ještě opravné soubory si mám nahrát, aby mi Zuzka četla správně jako vám všem ostatním.
Před změnou celé složky TTS_NUA_V5 Zuzka č četla v simulaci správně.

Vše aktualizováno odtud z Fora včera ráno nebo dopoledne.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 28 srp 2011 16:28

Proboha, co je soubor code_transformed.lua, a kam patří? Já to vzdávám, na to nemám sílu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 28 srp 2011 16:34

Mirku klíííííííííd :lol: :lol: :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomsoft v 28 srp 2011 17:05

Danny, co tady děláš za zmatky ???
jaký code_transformed.lua ????
Nemyslíš náhodou "code_advanced.lua" ten který je už v letní balíku, který určitě máš, tak proč ho tam cpeš znovu?
Už jsem ti tady psal, že code_advanced.lua je již v DZ letní verze a že ho do skinu přibaluji jen pro ty, kteří ho ještě nemají.
Ale už ho tedy k tomu ZIPu dávat asi nebudu.
tomsoft

Příspěvekod Lakva v 28 srp 2011 17:36

amatér píše:Pánové, potřebuji vědět zda se ve vašem okolí vyskytují názvy ulic, jako třeba na Jižním městě v Praze
- severní I. - severní xx
- jižní
....

Míro, pokud je to to co potřebuješ, tak tady ve Varech je Západní ulice, ale bez římského čísla. O ničem "římském" tady nevím.
Lakva

Příspěvekod amatér v 28 srp 2011 17:39

:D Ne, šlo mi vyloženě o to Severní I. ; Severní II. ; Nad Buďánkami III.; a pod.
Ne Karla IV. ; Přemysla Otakara II. ...
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo