Zjistil jsem, že při přepisování staré složky novou složkou TTS_NUA_V5 mi zůstaly zřejmě některé originální soubory, jež nejsou ve složce od amatéra ... asi.
Proto mi Zuzka četla sice správně č (československéhoexilu), ale četla mi k tomu ještě středníky a tečky.
amatér píše:Tohle žádná záhada není, jen jsi udělal to, co jsi udělat měl už dávno, tzn. to co ti radilo několik lidí, naposledy vu5936vu5936 píše:Prosímtě, nic nepřepisuj. Smaž celou složku tts_nua_v5, soubor vautov5.dll a hlas Zuzany z navigace. Postahuj je znovu z prvního příspěvku, nahraj je kam patří a Zuzana bude fungovat na první pokus.
Vyměnil jsem proto celou složku TTS_NUA_V5 složkou od amatéra a středníky a tečky už Zuzka neříká, ale za to vyslovuje eskoslovenského exilu atd.

amatér píše:Kdy? V souhrnu trasy, nebo při navigování?
Přitom TTS-Zuzka.zip zůstala stejná a všechny ostatní úpravy zůstaly beze změny.
To jsem blázen ... mrkev v zimě ...
Je pravda, že i se "starou Zuzkou" (v 4.5) u Prima 1.2 se mi stalo, že mi 2x četla silnici silnici, ale pak to po nějaké době a zřejmě i úpravě přestalo, tak jsem tomu už nevěnoval svou pozornost.