|Zdravím všechny vytrvalé nadšence. Chtěl bych se zeptat, zda se tu najde někdo, kdo má naprosto jasno v tom, jak funguje zobrazování ikon, myslím těch barevných jako např. benzinky (každá vlastní ikonu) nebo obchody, prodejci a opravny aut. Sleduji toto téma delší dobu, ale jak k konkrétnímu výsledku kdo došel není jasné. Někomu se zobrazuje úprava toho, druhému onoho, ale proč, to zatím nikdo nepopsal. Podle mého dlouhého testování mě přijde, že všechny ty barevné ikony fungují pouze s CEDA.poi (s adress point cca 57MB). Jakmile přidám do adresáře poi jiný (třeba TA2010.06,NQ2010.Q2), přestane se vše korektně zobrazovat. Zatím mám jen Czech.poi. Jakmile přidám poi ostatních zemí, opět se některé ikony zobrazují jako defaultní (ta oranžová pumpa,modrý košík ..). Můj dotaz zní - má někdo vyzkoušené, jak to udělat, aby se zobrazovaly ikony příslušných pump, obchodů,servisů apod. pro evropské země? Eventuelně pro CZ, ale abych mohl mít v adresáři POI i jiné země, kdyby bylo potřeba.
Mám odzkoušeny ty různé úpravy UI_IGO9 (common, ikons), ale když je prohlížím, co v nich je různého "odpadu" po nějakých pokusech (test1,test2 ...) a ještě neúplných sestav - např.
poi_petrol.bmp, poi_petrol.spr v common nemá v poi soubor
poi_petrol.ikons