Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod SvoDa v 20 črc 2010 18:00

Tak si pořiď vůz s menší kubaturou, nejlépe hybrid, ještě lépe elektromobil, samozřejmě na solar a ne do zásuvky - tam tu elektřinu musí někdo dopravit, po té, co ji vyrobí s produkcí CO2;) :D
Za pár let, až ropy bude jak šafránu, to budeme mít všichni :o :?

Mimochodem, co je biomasa víš ? :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 24 črc 2010 14:14

Zkoušel jste někdo ten integrovaný FM Transmitter (vysílač FM) ? Vypadá pěkně ,ale mně nefunguje :o .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod weenna v 25 črc 2010 10:48

…ahoj Všem,
rád by jsem s Vámi podělil o své poznatky při používáni Igo Primo. Pracuji jako profi řidič kamionu a za poslední 4 týdny jsem s Primem najel cca 15 tis. Km. Software jako takový pracuje velmi dobře, rychle vypočítavá trasu a navádění je velmi plynulé. Grafické zpracováni je také na velmi dobré urovni.
Ale objevilo se i pár věci, které mě osobně nemile překvapili.
• při úpravě trasy a zadání průjezdních bodů je to dle mého názoru zbytečně složité zdlouhavé oproti IGO 8. Ale dá se na to zvyknout
• vetší problém je spíše při sjezdu z trasy, když jedete po nové silnici, která ještě není zanešená v mapových podkladech, na displeji se objeví oznámení o izolování počátečního bodu a přestane navigovat a nechytne se aní po návratu zpátky na trasu a chytne se až v případě, že máte nastavený průjezdní bod. Ale beru, že je to nový software a doufám že při aktualizaci to bude vyřešeno. Přeci jen je to nepříjemný když se Vám to stane v oblasti kde to neznáte. Tak musiíte zastavit a znova nastavit celou trasu. Což může zdržovat.
• Při profilu tahače je zbytečné tam mít nastavené dobu jízdy a přestávky, protože to není uplně časově sehráné s tachografem, a když mě upozorní na přestávku tak mě to otravuje několikrát za sebou než si uvědomí, že jsem udělal přestávku, nebo že jsme se vystřídali s kolegou, vyřešil jsem to tím že jsem nastavil max. dobu jízdy a min. dobu přestávky, ale spíše by jsem uvítal kdyby to šlo uplně vypnout

Jinak s Igem Primo nejsou jiné problémy než, které jsem tu popsal , velmi oceňuji profil tahače a musím uznat že pracuje moc dobře, ještě se mi nestalo, že by mě to navedlo kam by jsem s Navěsem nesměl , ať se se to týče zákazů vjezdu, nebo nízké podjezdy. Jen ty zminěné upozornění na přestávky.
weenna

Příspěvekod puamik v 25 črc 2010 10:55

já už jsem také sjel z trasy díky nové silnicí, ale nestalo se mně to co píšeš, že navigace přestane navigovat a musí se předělat trasa. Nabídlo mně to trasu jinou. Ovšem je pravda, že se jednalo o krátký cca 400 metrů dlouhý úsek.
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod vuvu v 25 črc 2010 20:42

weenna píše:
• vetší problém je spíše při sjezdu z trasy, když jedete po nové silnici, která ještě není zanešená v mapových podkladech, na displeji se objeví oznámení o izolování počátečního bodu a přestane navigovat a ......

Tento problem je např. na D1 při příjezdu do Prahy v místě budoucího napojení na D5. Dělá to ale výhradně poslední mapa TA a CEDA. Mapa NQ3 a 4 to nedělá.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod josef.r v 26 črc 2010 10:55

Chci se zeptat, jestli Vám Primo taky ukazuje všechny tabule (návěští) jen v modré barvě, i na dálnici, ve městě všude... Mám NQ 4Q2009, tak nevím, jestli je to mapama nebo to tak prostě je u všech...

Zkoušel jsem i signpost_coloring=1, ale pořád nic jen modrá a modrá... Vím, že je to uplně nepodstatný, ale zajímalo by mě to, protože u IGO8 jem měl na dálnici i zelené...
josef.r

Příspěvekod Jiří Zeman v 30 črc 2010 20:11

Že by nová vlašťovička :
Primo 8.5.9.153032.jpg

- Byla přidána podpora pro Avanteq TMC
- Byla přidána podpora pro vysílač FM
- Drobné opravy a vylepšení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jura
Jiří Zeman

Příspěvekod Danny_S v 31 črc 2010 03:46

Jiří Zeman> To by mělo už v té nové navigaci NavOn N750. :-)
Danny_S

Příspěvekod puamik v 01 srp 2010 11:12

TUNELY - padání navigace
probíralo se zde na fóru, že při průjezdu tunelem, když dojde ke ztrátě signálu, tak poté spadne navigace. Aspoň jsem to tak pochopil. Včera jsem projížděl pisáreckým tunelem v Brně, ztratil jsem signál, ale navigace jelá pořád dál a po výjezdu z tunelu se normálně chytla a vše bylo ok. Podotýkám, že nemám žádné úpravy v sys.txt. Jak to tedy je?
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod BOSS v 01 srp 2010 12:25

podle podpisu používáš IGO - 8 tam to problémy nedělá aspoň mi, navigace v tunelech padá v IGO - primo.
NAVON - 750
- IGO-Primo - 8.5.9153032 - ResidentFlash
- IGO-Primo - 1.2 9.2.1. 178658 branding GJ-AK Si v 3.9.0 - SDMMC

MIO C - 710

- IGO-Primo - 8.5.11.155811 - SD card
BOSS

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update