deusexx píše:... jedu po městě a po každým přepočtu trasy a nebo když ...
Ono by stačilo jen číst, starý data.zip a nový .exe je hloupost. Ničeho jsi nedosáhl, pouze toho opakování hlášení "Kde jsem" při každém přepočtu.
tomsoft píše: 
To už nebude "Vítejte doma" ?

Komu schází., může si ho doplnit.
Já to udělal z prostého důvodu, a tím je skloňování. Nepřišel jsem na způsob, jak 9.2.0. přinutit k tomu, aby se hlášení "Kde jsem" neozývalo po každém zapnutí (chápej restartování). Pro sebe to tedy řeším tak, že jsem vypnul v TTS Pro volbu "Číst informace o zemi" a nechal pouze volbu "Číst systémové zprávy", v tomto případě Zuzana přečte pouze dialog, který je na obrázku. Problém byl ale v tom, že opět četla Éeská, proto to malé "č", s ním přečte Česká.
obr_133.jpg
Ono hlášení: "Vstoupili jste do státu České republiky, vítejte doma ..." nezní zrovna lahodně, a ten dlouhý monolog o limitech mi také drásal nervy. Výhoda je, že když zvolíš NE Zuzana okamžitě zmlkne. Když o tom teď píšu, napadlo mě, že by bylo docela užitečné, po kliknutí na volbu ANO, dostat krom vizuálního obsahu CI i tu hlasovou zprávu o limitech, teď už se v tom ale vrtat nebudu, nechám to až na zítra.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.