Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Ivo K v 30 zář 2010 07:46

SvoDa píše:
Ivo K píše:Dělá mi to také(pípe a ztlumuje zvuk Primo-přehrávače), podobně jak píše Milan.
U mne je to ale v souvislosti s zobrazením povolené rychlosti. Když je povolená rychlost součástí mapy(červená značka), tak mi nic nepípe. Pokud ale jedu po silnici, kde v mapě není zadaná povolená rychlost, tak mi Gurjon skin pípe.
Je úplně jedno, jestli rychost měním nebo jestli jedu ustálenou rychlostí. Stále po krátkých intervalech pípe.
Gurjonovo ruční či automatické nastavení rychlosti mám vypnuté.

Ikdyž máš ruční či automatické nastavení rychlosti vypnuté, nemáš tam nastaven, byť zašedlý interval autoaktualizace rychlosti ve vteřinách s malou hodnotou ? - dej si tam max (300 sec.) a pak to zas vypni, aby to zešedlo s tou max. hodnotou a hlavně, aby byly všechny tři fajfky v tom menu nastavení rychlosti nezaškrtnuté

Bude to asi tím, jak to tu popisuješ. Měl jsem nastavený interval autoaktualizace rychlosti na 10s, ale šoupák byl zašedlý, tak jsem se domníval, že je tato funkce deaktivovaná. Jesli jsem měl nějaké nastavení zaškrtnuté(i když zašedlé) to už nevím. Měl jsem podezření, že to moje pípání způsobuje tato Gurjonova funkce, ale špatně se to za jízdy testuje a u stolu to nejde.
Otestuji to. Díky, Dane. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 07:52

problém asi bude v tom, že i když horní fajfku (manuální omezení rychlosti) vyškrtneš, vše sice zešedne, ale třetí fajfka automatiky zůstane zaškrtlá, ikdyž je celé menu zašedlé. proto by asi bylo vhodné odfajfkovávat odspodu a pro jistotu dát čas aktualizace předtím na max.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 30 zář 2010 08:00

OK. Přesně tak to mám nyní nastavené. Žádná ze tří nabídek nemá fajku a čas aktualizace je na max(300s) a šoupák je zašedlý.
Musím to otestovat.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 08:44

fmilan píše:Zkus doplnit ještě glowsize=2 (nebo=1 - velikost). Pak by si měl mít ohraničení písma v nočním i denním skinu.
Pokud nechceš ohraničení v noci, pak je potřeba to definovat v gjm_code.lua doplněním v sekci :

Díky, to doplnění glowsize zabralo. Doplňuji to do navigatemap_xxx_yyy:
<TEXT gjm_tripinfo_txt1 class=txt_22bd x=175 y=247 w=51 z=15 fonttype=mandist glowtype=1 color2=#000000 glowsize=1 align="CENTER" textmodel_timespan="navigation.time_to_destination" formatmodel=5 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen">

Nedaří se mi ale přidat to ohraničení do písma pro hodnoty kde je na začátku příkazového řádku DISTTEXT a ALTITUDETEXT. Neví někdo co s tím? Díky
ffscreen_00002.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 08:52

@expertdb: tak to zkus přes ty zápisy v gjm_code.lua viz viewtopic.php?p=57626#p57626

Jinak, máš to písmo dost velké a já když jsem si stím hrál a měl to taky velké (22bd) tak se některé hodnoty (např. 14:44, nebo 144 km, atp., kdy číslice 4 nejširší) nedokončovaly (byly tam tečky) a rozšírit prostor pro zobrazování (hodnota w) už nešlo, bo by to zasahovalo do vedlejších hodnot.
Takže se chci zeptat, jeslti to máš vyladěné a odzkoušené ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 09:43

V simulaci v šochtli se to zatím nebije.Nezkoušel jsem zatím to ohraničení.S tím to možná bude třeba znovu zmenšit.
S těmi dvěma položkami jsem si bezradný.
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 10:41

zkus u těch DISTTEXT a ALTITUDETEXT napsat
Kód: Vybrat vše
class=txt_22bd
místo
Kód: Vybrat vše
class="txt_22bd color_map_sec"

tak, jak te u těch ostatních TEXT, kde se to povedlo.
Neručím za výsledek, to je jen nápad typu pokus/omyl :?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 11:30

to jsem už taky zkoušel,nezabralo to.
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 11:49

Ještě jsem si všiml (zase střílím od boku), že tam, kde to funguje jsou zápisy týkajících se hodnot takto
např. čas do cíle
textmodel_timespan="navigation.time_to_destination"
kdežto u těch kde to nefunguje takto
distance=(%navigation.distance_to_destination)
altitude=(%gps.elevation)
čili v závorkách a bez uvozovek.

Co tomu dát tentýž formát, čili aby to bylo
distance="navigation.distance_to_destination"
altitude="gps.elevation"
popř. i s těmi znaky %
distance="%navigation.distance_to_destination"
altitude="%gps.elevation"
:?

P.S. a až to odladíš, tak sem dej prosím ty příslušné zápisy, abychom si to mohli okopírovat ;) , ikdyž já jezdím s neprůhledným spodním proužkem, tak mi to zas až tak nevadí, ale s tím orámováním je to fakt hezčí :D a výraznější ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 30 zář 2010 11:51

Tak jsem se konečně rozhoupal a nainstaloval nejnovější skin a takhle to dopadlo.
mapa.jpg

Nejdřív jsem skin nahrál do orig. data.zip, vymazal save. Když jsem viděl ten pravý dolní roh, říkal jsem si, že jsem udělal někde chybu. Nahrál jsem nový orig. data.zip, vymazal save a skiny nahrál do content/skin. Ten samý výsledek. Co dělám špatně? :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu