Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Už se tou vzdáleností hlášení před radarem nějakou dobu (bezúspěšně) bavíme - viewtopic.php?p=56728#p56728 Krom toho si můžeš nastavit, aby Zuzana při překročení mlčela (počet opakování "Zpomal" se totiž (zatím) taky nedá nastavit, jak by jsi se zde dočetl).Danny_S píše:1. Když se blížím k Informačnímu panelu (obecní stacionární radar), tak max. rychlost ve značce klesne na 50Km/h a to už někde 800m před tou značkou a ta Čůzami v jednom kuse řve: Zpomal, zpomal atd. i když ještě jsem mimo obec a tudíž max. rychlost je 90Km/h a značka má fialový kruh místo červeného nebo modrého.
Těžko říct, mně se to chová správně a cílový praporek a značky PB jsou na lince průběhu trasy tam, kde mají být.Danny_S píše:2. Dále jsem si všiml, že když si zapnu svislý průběh jízdy vlevo, tak mám-li jen začátek a cíl, tak nahoře se mi zobrazí černobíle šachovnicový obdélníček - což je dobře -, ale nastavím-li si ovšem ještě jeden anebo více Průjezdních bodů, tak ten šachovnicový obdélníček mi zmizí, místo se něj se zobrazí oranžový a na cestě žádný oranžový obdélníček už nevidím, což by právě měl být ten PB.
Dříve se mi to ale zobrazilo správně: V průběhu cesty jeden nebo více oranžových obdélníčků značící PBody a úplně nahoře - na konci cesty - černobíle šachovnicový obdélníček, ale ted se tak neděje.
Kde a v čem je přesně chyba, že mi tohle zlobí?
Když už jsme u toho, tak verze ze 13.srpna. je úprava vůbec první verze, kterou jsme tu publikovali (1.12.).Danny_S píše:Ivo K> Oops.
Myslel jsem samozřejmě vaši novou verzi skinu GJ a program 8.5.11xxxx ze 13. srpna 2010.
Omlouvám se za to nedopatření a neupřesnění.
Danny_S píše:Tak to je divné, že Ty ty oranžové obdélníčky v průběhu trasy máš a já ne a já jen jeden na konci cesty a ten černobílý mi tím pádem zmizel.
Danny_S píše:Mně nevadí, že Zuzka hlásí už x 100vek metrů předem radar, jen prostě nechápu, že mi natvrdo a tvrdošíjně cpe značku radaru 50ka už od toho okamžiku, když ještě jsem mimo obec a tam 50ka určitě není.)
[warning]
overspeed_sound=0
overspeed_spoken_type=speech
overspeed_sound="Zpomal"
overspeed_spoken_type=sound
overspeed_sound="!alert"
overspeed_spoken_type=sound
overspeed_sound=[b]"!button"[/b]
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků