mirek22 píše:Ahoj chlapi jde nějak vypnout v nový upravě skinu gurjon z info panelem .
Nad aktuálni rychlosti ty udaje o maximalné rychlosti průměrné rychlosti .jde to nějak vypnout zatím jsem nato nepřišel děkuji moc za rady .
A odpověď SvoDy.
SvoDa píše:Nová úprava to není, je to tam už od začátku úprav a vypínač na to v menu skinu není, ale můžeš si dát středník na začátek příslušných řádků v souboru navigatemap_480_272.ui, aby to vypadalo taktočímž ty údaje vyřadíš ze zobrazování;-Svoda avg speed
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=45 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) >
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=45 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid">
;-SvoDa total speed
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) >
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid">
;-SvoDa max speed
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=210 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) >
; <SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=210 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid">
Uděla jsem úpravu, aby ti co nechtějí zobrazovat údaje rychlostí, si je mohli vypnout přímo z Prima a nemuseli zasahovat přímo do scriptů.
Doplnil jsem položku do Gurjonova nastavení. Pokud zrušíš zatrhávátko, tak se údaje rychlostí nebudou zobrazovat. Viz screenshot.
Vím, že tato úprava nic nepřinese těm, kdo údaje rychlostí používají a mají je vždy zapnuté, ale chtěl jsem držet koncepci, že když někdo něco nechce zobrazovat, tak si to prostě jednoduše vypne v nastavení. Zobrazování tedy vypneš v Menu Nastavení->Gurjonovo Nastavení->Nastavení Systému(úplně na konci)
Upravené tři soubory jsou v přiloženém archivu přímo v adresářích kam patří. Nakopíruj je buď přímo do data.zipu, nebo do skinu pro den a noc. Soubory jsou pro skin den i noc stejné.