Gurjon trošku v 1.11 předělal to vyskakovací menu (ten praktický proužek s ikonami pro různé funkce) při dolním okraji displaye (skin 1.11 byl z 10.7 a oprava z 12.7 a já to zaregistroval až teď).
Dřív se tento proužek s ikonami objevil jen tehdy, měl-li jsi aktivní (zaškrtnuté) políčko přeskočit menu navigace v menu extra settings a kliknul-li jsi na tlačítko menu (aktuál.rychlost). Kliknul-li jsi na dolní okraj rozbalilo se menu "moje trasa"
Teď to má udělané tak, že když máš toto políčko nezafajfkované a :
- klikneš-li na spodní okraj displaye v mapě, objeví se ten proužek s ikonami pro různé funkce při dolním okraji displaye (je tam i ikona moje trasa a přibyla ikona on/off mýtné)
- klikneš-li na tlačítko menu (aktuál. rychlost), objeví se to, na co jsme zvyklí z defaultu, tzn. okno s mapou + ty 3 podlouhlá tlačítka hledat, trasa a více a dole ikona ukončit, tmc a extra
Je tedy výhodnější nechat menu -> nastavení -> gurjon nastavení -> extra nastavení -> přeskočit nabídku menu navigace: nezafajfkovanou a mít tak dvojí přístup do menu a různé funkce při kliknutí na dolní okraj a na tl.menu.
Pohrál jsem si opět i s langem.
Lang_Czech.zip
Ne že by to aktualizace 1.11 vyvolala, ale přeci jen jsem doladil pár textů.