- Kód: Vybrat vše
Please note! If you defined very deep or unexisting path for the backups,
then you must create it manually before the first run. Script will tell you if
manual creation is needed.
Nicméně já adresář backup vůbec nevytvářel a vytvořil se sám a bez této hlášky. Asi nemá cestu moc hlubokou a cesta byla existující. Že bys měl tu cestu "hlubokou" je taky blbost (BackupDir=\SDMMC\Primo\backup není nijak zvlášť hluboko), takže ta hláška se objevila proto, že cesta neexistovala (měl jsi jiný název úložiště) nicméně zkus ji pro tu svou 750ku, kvůli té potenciální hloubce, napsat přímo do rootu karty, čili v backup.ini dát BackupDir=\SDMMC\backup
plyne z toho to, že tvé cesty, vč. názvu úložiště (\SDMMC\Primo\save\) jsou v pořádku, což jsi ale věděl i předtím, když ti to s těmito zápisy chodilo i předtím a že tedy chyba není ve scriptech, či chybách na kartě a pokud nezabere posunutí backup složky přímo do rootu karty, když máš cestu moc hlubokou a pokud není nějaký další problém mezi židlí a klávesnicí, o kterém nevímebrosl píše:Udělal jsem. Rozbalil jsem ty soubory do rootu karty a v exploreru na PNA jsem spustil ten Del_PRL.exe. PRL soubory ze složky SAVE jsou pryč. Tedy toto prošlo.
Spustil jsem Primo, aby mi ty soubory PRL zase vytvořil a zkusil, pro velký úspěch, ještě jednou. Opět to zafungovalo. Jen nevím, co z toho plyne

P.S. dneska se toto vlákno rozrostlo o 9 stran a ještě asi nebude konec, to je sado maso