Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2010 13:24

kasy píše:Také testuju 2.19.1_Si, zatím v content/skin. Save jsem nechal původní, tedy bez vymazání. Nepřišel jsem dosud na žádnou chybu, všechno běhá dobře, svižně. Měl bych dotaz - když zvolím "přeskočit hlavní menu" a zvolím menu Arkoko, jak potom zobrazím Hlavní menu? Nějak na to nemůžu přijít. Ještě toto - složka Utility, nabízená ke stažení s tímto skinem není kompletní, chybí tam některé *.exe soubory, takže slouží zřejmě jen pro doplnění stávající. Jen pro doplnění - skin 2.18_Si jsem vynechal, měl jsem problémy s mapchangerem. U 2.19.1_Si je mapchanger bezproblémový. :o Nějakou dobu budu ještě testovat a pak půjde 2.19.1 _Si do data.zip. :)

1)Když zvolíš "přeskočit hlavní menu" a zvolím menu Arkoko, tak Hlavní menu(menu Nabídka Navigace) se ti zobrazovat nebude, protože ho již nepotřebuješ. Kliknutím na tlačítko Aktuální rychlosti v pravém dolním rohu si vyvoláš spodní menu Gurjonovo, kde všechna důležitá tlačítka z menu Nabídka Navigace máš: Hledat, Moje trasa, Více.
Viz Screenshot:

GJ_Si_Spodni_Menu.jpg

2) Složka Utility kterou je možné stáhnout v mém příspěvku u skinu GJA_v2.19.1_Si je kompletní!
Složka Utility obsahuje tyto tři exe soubory: Starter.exe, MapChanger.exe a utility.exe. Víc jich není potřeba!
Soubory backup.nfrun a clearsave.nfRun se spouští programem Starter.exe.
Viz script:
Kód: Vybrat vše
#DEBUG
IF "$1$=1"
   NFRUN ".\utility\backup.nfrun"
ELSEIF "$1$=2"
   NFRUN ".\utility\clearsave.nfrun"
ELSE
   NFRUN ".\utility\clearsave.nfrun"
   NFRUN ".\utility\backup.nfrun"
ENDIF
#showmsg "starter" "Finished $1$"
QUIT
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Ivo K dne 08 lis 2010 13:32, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod kasy v 08 lis 2010 13:27

Aha, tak mi někde něco uniklo. Dříve byly v Utility i soubory backup.exe a clearsave.exe.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 13:31

expertdb píše:Myslí,že nechybí. Zkus jen tak ze srandy můj utility jen si tam přepiš to iGo.exe. jo a smaž tu složku backup.Ta se tam vytvoří sama.
utility.zip

Zkusil jsem celý tvůj adresář. Změnil jsem v mapchanger.ini IGO.exe na primo.exe a smazal adresář BACKUP. Výsledek nula. Adresář BACKUP se mi automaticky nevytvoří a SAVE je stále plný.

bo

EDIT: vytvořil jsem složku BACKUP ručně, ale stejně bez výsledku
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod kasy v 08 lis 2010 13:34

Ivo K: Díky za odpověď. To hlavní menu jsem potřeboval, měl jsem zaškrtlou volbu zobrazovat mapchanger v hlavním menu. Tak jsem to vlastně zjistil. Se složkou Utility už je mi to jasné, ještě jednou dík. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2010 13:36

Broňo, úplně blbá otázka :oops: : Máš mazání souborů a zálohování souborů zafajfknuté v GJ nastavení systému?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 13:39

jj, mám - kontroloval jsem mnohokrát, jestli se mi to nějakou chybou třeba neodškrtlo

bo
Obrázek
brosl

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 14:01

Broňo, porovnal jsem poctivě obsahy (soubory i jejich obsah=všechny znaky) tvého utility s mými a vše je stejné až na maličkost, která nevím, jestli má vliv.
V mapchanger.ini máš enter na konci (čili .ini soubor končí prázdným řádkem - zkus jej odmazat, aby kurzor blikal na konci posl.řádku a pak máš hodnotu
swpoi=1 (ty přepínáš i content/POI ? Jestli ne, dej nulu.

Máš složku s Primem na kartě s malým "p" nebo velkým "P" - zkus v cestách sladit i toto.

Jinak se vše jeví ok a pokud se tvá karta jako úložiště opravdu hlásí SDMMC, což jsi potvrdil tím, že u předch.verze skinu ti to jelo, čili předpokládám, že se jmenuje adresář Primo opravdu Primo a ne třeba Primo11, tak pak to nechápu. Vše ostatní ve skinu funguje ? Není ten skin poškozený při stahování či kopírování ?

Mimochodem, název exáče i všechny ostatní položky a zápisy názvů na funkčnost všech utility mají vliv setsakramentský, bo Primo si toho hodně zapisuje do registrů a od toho jsou v .nfrun souborech ty položky SETVAR což je "braní" si těch odpovídajících názvů právě z .ini souborů v utility.
kdy např. název programu Primo je v registrech definován SETVAR "iGOPrg" "@STRKEY(HKLM\SOFTWARE\iGO8\AppDir)" a proto musí v .ini existovat správný název pro adresář ve kterém je a i název exáče a popisovali jsme to zde viewtopic.php?p=56899#p56899
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2010 14:06

To je fakt divný Broňo, že ti to mazání a ukládání nefunguje.
Díval jsem se na ty tvoje ini soubory v utilitách, které jsi na předchozí straně vyvěsil a máš to dobře, za předpokladu, že Primo\content máš na kartě.

Jediné co mne napadá je, že máš již nějaké zaplácané registry. Domnívám se, že u Navonu se ani po HR registry nevyčistí.
Název adresáře, odkud je Primo spuštěno se načítá totiž z registrů.
Viz script:
Kód: Vybrat vše
SETVAR "iGOPrg" "@STRKEY(HKLM\SOFTWARE\iGO8\AppDir)"

Vyzoušej upravit ve scriptu "clearsave.rfRun" cesty natvrdo.
Uprav to co jsem napsal červeně.
clearsave.rfRun píše:# Clear "Save" script
#DEBUG
#############################################################################
SLEEP "1000"

SETVAR "iGOPrg" "@STRKEY(HKLM\SOFTWARE\iGO8\AppDir)"
SETVAR "IniFile" "utility\utility.ini"

SETVAR "content" "@READINI($iGOPrg$$IniFile$,utility,SpeedCamPath,)"

# clear save
#DELETE "$iGOPrg$save\*.PRL"
DELETE "\SDMMC\Primo\save\*.PRL"
IFFILEEXIST "$content$\copy.db"
DELETE "$content$\copy.db"
ENDIF

QUIT
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 08 lis 2010 14:11

Tak jsem se dlouho neradoval, mapchanger se začal zasekávat i u 2.19.1_Si. Vrátil jsem se tudíž k 2.17, kde mi funguje všechno správně. Nijak mě to nemrzí. :)
kasy

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 14:16

SvoDa píše:Broňo, porovnal jsem poctivě obsahy (soubory i jejich obsah=všechny znaky) tvého utility s mými a vše je stejné až na maličkost, která nevím, jestli má vliv.
V mapchanger.ini máš enter na konci (čili .ini soubor končí prázdným řádkem - zkus jej odmazat, aby kurzor blikal na konci posl.řádku a pak máš hodnotu
swpoi=1 (ty přepínáš i content/POI ? Jestli ne, dej nulu.

Toto se sice týká mapchangeru, který mi jako jediný zdá se funguje, ale opravím. U mapchangeru jsem se naučil nevěřit jen ikonce v mapě, ale opravdu se podívat do obsahu, na co Primo kouká. Dělám to vždy, když přepínám a proto vím, že mapchanger funguje. Přepínám mezi TA, NT a OT. A ano, přepínám i POI, proto to mám zapnuté.

SvoDa píše:Máš složku s Primem na kartě s malým "p" nebo velkým "P" - zkus v cestách sladit i toto.

Adresář Primo mám na kartě s velkým "P" na začátku. Vlastně jsem opisoval cesty do těch INI souborů z exploreru v PNA. Abych to měl úplně přesně. Neboť třeba v TC na desktopu to vidím jinak. V TC vytvořím adresář "backup" a v PNA ho vidím jako "BACKUP".

SvoDa píše:Jinak se vše jeví ok a pokud se tvá karta jako úložiště opravdu hlásí SDMMC, což jsi potvrdil tím, že u předch.verze skinu ti to jelo, čili předpokládám, že se jmenuje adresář Primo opravdu Primo a ne třeba Primo11, tak pak to nechápu. Vše ostatní ve skinu funguje ? Není ten skin poškozený při stahování či kopírování ?

Karta se mi hlásí jako SDMMC, což vím zase z toho exploreru v PNA. Ale jak jsi správně napsal, na 2.18 mi to fungovalo a proto v cestě snad být problém nemůže. Skin se zdá že funguje jinak v pořádku. Provedl jsem všechna obvyklá nastavení (po ručním výmazu SAVE) a všechny si zapamatoval. Chyby také neháže.
Obrázek
brosl

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu