od JardaL v 11 bře 2012 15:53
Zdravím,
chtěl bych poprosit místní odborníky o rady k problémům, které mám s Primo2.
Nejdříve bych napsal, že používám vestavěný 2DIN přístroj a autě. Na 4GB kartě mám kompletní Primo 2 - TA pro Teleatlas (TT) a také Primo 2 -NQ pro Navteq. V přístroji pouze zadám cestu k exe. Podotýkám, že obě dvě verze
mi v autě minimálně 2 měsíce fungovaly bez problémů.
Nejdříve mi začalo dělat problém Primo s mapami Navteq - ztratil se kompletně zvuk.
Tak jsem používal Primo s TT, ale teď v pátek, kdy jsem naplánoval cestu do Německa, tak po výpočtu mi to oznámilo něco o použití různých map (přesná nápis si už nepamatuji) a také na hranicích jsem musel okliknout hlášku o jiné mapě.
Pak to už jelo normálně.
V sobotujsem to zkoušel a po naběhnutí navigace naskočí Out of memory. Vzal jsem SDkartu domů a v souboru crash je tohle:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \StorageCard\Primo 2 - TA\PRIMO.map not found):
a na konci toho výpisu:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \StorageCard\Primo 2 - TA\PRIMO.map not found):
coredll.dll not available
Zkusil jsem celé Primo 2 mimo Content překopírovat, smazal jsem Save, ale je to pořád stejné - Out of memory.
Poradí někdo? Ještě můžu zkusit nakopírovat celé Content. ale přetalo to chodit samo od sebe.
Díky ,Jarda