Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod mir2vzm v 09 bře 2012 23:53

pozerám na tu tabulku icon pre speedcam kamery ale podľa dimky tomsoft 1.5.3a tam sú medzi iconou "železničné priecestie" a "kamerou pre pruh autobusu" sa ďalších 10 icon a tie v tejto tabuľke sa nachádzajú kde ? Už som pýtal ale skúsim ešte raz - v rozlíšení 800x480 hlásenie na speedcamery funguje ?, tie súbory z 1 postu "Soubory pro radary Primo 20" pre data.zip 480x... je potrebné upraviť pre data.zip iGO Primo®2.0 v9.6.2.209584 Oct_12_2011, ak áno nemôžeš ich sem dať. Už sa s tým trápim niekoľko dní ale max. mi ide oznamovanie kat.speedcam: 0 a to rýchlostná kamera. ďakujem za každú radu.
mir2vzm

Příspěvekod JardaL v 11 bře 2012 15:53

Zdravím,
chtěl bych poprosit místní odborníky o rady k problémům, které mám s Primo2.

Nejdříve bych napsal, že používám vestavěný 2DIN přístroj a autě. Na 4GB kartě mám kompletní Primo 2 - TA pro Teleatlas (TT) a také Primo 2 -NQ pro Navteq. V přístroji pouze zadám cestu k exe. Podotýkám, že obě dvě verze
mi v autě minimálně 2 měsíce fungovaly bez problémů.
Nejdříve mi začalo dělat problém Primo s mapami Navteq - ztratil se kompletně zvuk.
Tak jsem používal Primo s TT, ale teď v pátek, kdy jsem naplánoval cestu do Německa, tak po výpočtu mi to oznámilo něco o použití různých map (přesná nápis si už nepamatuji) a také na hranicích jsem musel okliknout hlášku o jiné mapě.
Pak to už jelo normálně.
V sobotujsem to zkoušel a po naběhnutí navigace naskočí Out of memory. Vzal jsem SDkartu domů a v souboru crash je tohle:

WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \StorageCard\Primo 2 - TA\PRIMO.map not found):
a na konci toho výpisu:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \StorageCard\Primo 2 - TA\PRIMO.map not found):
coredll.dll not available

Zkusil jsem celé Primo 2 mimo Content překopírovat, smazal jsem Save, ale je to pořád stejné - Out of memory.

Poradí někdo? Ještě můžu zkusit nakopírovat celé Content. ale přetalo to chodit samo od sebe.
Díky ,Jarda
JardaL

Příspěvekod Bruca66 v 11 bře 2012 16:20

mas v sys.txt zapis, ktery rika Igo jestli ma hledat mapy a databaze jinde nez je uvedeno v radku App=

[folders]
has_secondary_root=0

Jen takove rejpnuti. Co zaridit, aby igo mapy vymenilo, kdyz bude treba? Mapchanger
Bruca66

Příspěvekod JardaL v 11 bře 2012 16:54

V sys.txt jsem zápis folders neměl žádný a chodilo. Tak jsem zkusil dopsat viz níže a je to pořád stejné - Out of memory:

[folders]
app="\StorageCard\Primo 2 - TA"
content="StorageCard\Primo 2 - TA\content"
has_secondary_root=0

S tím Mapchangerem jsem předtím také laboroval, ale nějak mi to nechodilo - proto jsem si udělal na kartě 2 samostatné složky.
JardaL

Příspěvekod Jasper v 11 bře 2012 18:02

Nechci rušit Vaši debatu ale můžete mi vysvětlit co má tento problém společného s radary pro Primo :?:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod JardaL v 11 bře 2012 18:09

Máš pravdu, omlouvám se, nějak jsem viděl nadpis Primo řešení problémů a už jsem psal.
Prosím tedy moderátory o přesunutí do správné sekce.
Děkuji
JardaL

Příspěvekod Bruca66 v 11 bře 2012 18:50

Tak hlavne vyhod z adresare tu mezeru mezi 2jkou a nazvem Primo. Mezery nikdy nedelaji dobrotu. Kdyz ma radka APP= totozny zapis jako Content= , tak se content uplne vynecha.
Bruca66

Příspěvekod happy66 v 11 bře 2012 19:15

Spíše bych hledal příčinu, proč mu nefungoval Mapchanger, než vytvářet v navigaci takové paskvily.... :o :!:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod JardaL v 11 bře 2012 22:50

Takže problém byl ve složce ui_igo9 - smazl jsem ji a vše šlape. Potom jsem dal i jiný branding, který ji obsahoval.
Díky přispívajícím za snahu.
JardaL

Příspěvekod bio v 13 bře 2012 17:48

ahoj,radary mi fungují i jejich oznamování ale nefunguje mi hláška rychlost nebo překročení rychlosti,možná to nějak koliduje s tím oznamováním radarů.mám v upozornění na vysokou rychlost zaškrtnuto vizuální a hlasové a nefunguje ani jedno.nevíte čím by to mohlo být?mám primo 2
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE