od jack.samuel v 24 led 2012 11:43
Zdravim vsechny a omlouvam se, pokud se to tu uz resilo, ale hledam uz dlouho a porad se nemuzu dobrat k funkcnimu vysledku. Pouzivam PRIMO 2.0, mapy NAVTEQ 2011.Q3, skin fmilan & amatér pro Primo 2 (Verze 2.0.2), hlas TTS Zuzana pro PRIMO (Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_PSB_V.6.2 120104.zip), do original multi data.zip (45 MB) jsem pridal soubory z prvni stranky (Soubory pro radary Primo 12_920.rar) a nahral radary ze souboru CZSK_110709_txt.rar + CZSK_110709_Doplněk.rar z tematu "Radary pro iGO Primo ke stažení". Problemem ale je, ze mi Zuzana nehlasi zadne vystrazne znacky (zatacky, jizdni pruhy, prechody, atd.), i kdyz to mam nastavene tak, aby byly zobrazovany a hlaseny. Na mape jsou jsou tyto vystrahy zobrazovany, ale zvuk zadny. Ostatni radary/vystrahy (mobilni, vestaveny, semafory, atd.) mi to asi hlasi v poradku, i kdyz treba zeleznicni prejezd jsem taky jeste nezaznamenal. Nevim, zda to muze byt skinem, hlasem, data.zipem (mel jsem i original pro 480x272 (15 MB), ci mi chybi dohrat nejake dalsi soubory, ci neco nekde upravit. Funguje to nekomu v podobne ci stejne kombinaci jako mam ja? Vedel by nekdo, v cem by mohl byt problem?
Moc dekuji za jakoukoliv radu.
PS.: Mam jeste jeden problem, ale ten nepatri sem, presto kdyby nekdo vedel.... Nefunguje mi vyukovy program (Tutorial) - ve slozce TUTORIAL ho mam, zapisy show_tutorial=1 mam v sys.txt i igo9.ini, ale tlacitko Vyukovy program tam nemam. V default skinu to myslim bylo, ale vracet se kvuli tomu nechci.