Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Jasper píše:vovi píše:Nechci bejt šťoura, ale proč se chcete zbavit té ikonky (a potažmo i kategorie??) pro semaforový radar? V Praze se třeba takové zařízení vyskytuje (výpadovka přes Barrandov) a jeho odlišení od "pouhé" kamery na červenou je z hlediska neplacení pokut docela důležité.
Tak tohle slyším poprvéNo jo jenže na poi.cz to rozdělené není a oni tuhle kategorii mají pro všechny semafory.
Tak dobrá když Vojta takhle šťourá. Navrhuji ponechat tuhle kategorii i s ohledem na zahraniční databáze a přesunout ty rychlostní panely na pozici 6 které je u Prima nevyužitá.
amatér píše:Jasper píše:vovi píše:Nechci bejt šťoura, ale proč se chcete zbavit té ikonky (a potažmo i kategorie??) pro semaforový radar? V Praze se třeba takové zařízení vyskytuje (výpadovka přes Barrandov) a jeho odlišení od "pouhé" kamery na červenou je z hlediska neplacení pokut docela důležité.
Tak tohle slyším poprvéNo jo jenže na poi.cz to rozdělené není a oni tuhle kategorii mají pro všechny semafory.
Tak dobrá když Vojta takhle šťourá. Navrhuji ponechat tuhle kategorii i s ohledem na zahraniční databáze a přesunout ty rychlostní panely na pozici 6 které je u Prima nevyužitá.
Myslím, že i když je to třeba jen v jedné kategorii, PRIMO mi tyto radary hlásí, zjistil jsem to po cestě ze Slovenska, když sem jel pro dceru na letiště. U některých radarů je rychl. limit 10 km u jiných zas rychl. limit není. Který je který nevím.
hladik2 píše:Takto?
Jasper píše::o Vojto, Mirku nedělejte si ze mně srandičky.Nic takového tam fakt není. Jaká jiná kategorie
Na poi.cz tenhle typ radarů používají se zadanou rychlostí 10 km/h aby to dokázal identifikovat Tomtom. Já to měním na prostý semafor s rychlostí 0 abo to před křižovatkou neřvalo že jedete moc rychle a navíc té ikoně jsou v současné době přiřazeny rychlostní tabule s jasně zadanou rychlostí. Já mám dost můžete napsat jasněji co se vám to vlastně ukázalo a co hlásila Zuzana
Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků