Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Humulus píše:Dobrý den. Chtěl bych se optat zda je na tomto fóru někdo, komu se podařilo zprovoznit příjem TMC zpráv na Travelpilot Lucca 3.5b pod IGO8? Prošel jsem toho na Internetu hodně, vyzkoušel ještě více a nic. Nechal jsem to 2 měsíce u ledu a teď jsem se k tomu zase vrátil. Jedno je jisté, v registru je uveden port COM8 a měl by to být virtuální port. RDS příjem je funkční, to jsme zkoušel skrze interní testovací utilitu. Ale IGO stále nic nepřijímá a nic nevidí... Přímé zápisy do SYS.txt už vyzkoušeny ve všech možných variantách, nic. Přitom originál nav. soft. TMC přijímá..
ZAjímá mne jen zda je tu někdo, kdo viděl TMC na Travelpilot Lucca 3.5b funkční. Přijde mi, že kdyby to šlo, atk uvidím aspoň na nějakém fóru jásajícího smailíka,ale většinou to vlákno končí do ztracena... Zde jsem se ptal před pár měsíci a od té doby se na tento druh navigačního přístroje nezeptal. Mělo by jít o virtuální port, ale udělátka pod Win CE hlásí, že není možné tento port aktivovat. Přijde mi, že na něm něco sedí už od startu navigace... přitom jsem vyhodil z registru všechny programy týkající se původního menu a startuji do exploreru.exe s tím, že pak skrze adresářovou strukturu volím IGO8..
Tak pokud je tu někdo kdo to rozchodil, budu vděčný za jeho postřehy.
Děkuji.
http://www.blaupunkt.de/service/service-downloads/downloads/firmware/travelpilot-lucca/
rsvejk píše:zdravim vsechny, zase se mi dostal do ruky dalsi kousek Blaupunkt Lucca - uplne ta prvni bez USB
tento typ :
- Kód: Vybrat vše
http://www.blaupunkt.de/service/service-downloads/downloads/firmware/travelpilot-lucca/
a nejde se me dostat do servisniho menu - zkousel jsem :
1) jak je zde popsano drzet tlacitko INFO a do toho zmacnkout zapusteny reset, a drzet dokud nenaskoci servisni menu
2) trojklik do rohu displaye po nabehnuti "Ridte se laskave dopravnimi .....)
a ani jedno nejde .. muze mi nekdo prosim poradit jak to dostanu do servisniho menu u tohoho modelu ?
Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník