Mně se neresetovala (na 16GB Transcend) nikdy,
ALE:např. na
SD Apacher 16GB, kterou jsem pár dní používal, když mi ta jak mi ta Transka odešla při kopírování věcí z PC, sice se nikdy iGO8 102680 po probuzení
neresetovalo,
ale MIO si ji
po probuzení četlo dost "pomalu" a semtam po probuzení za cca 4 vt.
iGO8 zatuhlo (nereagovalo na tlačítka), někdy to zatuhnutí bylo spojeno s hláškou o chybějícím nějakém .bmp) a šlo jen dlouhým stiskem OFF přístroje provést restart celého přístroje (ten .bm soubor tam samozřejmě je a byl a po restartu je vše OK). S jinými verzemi tato karta běžela OK
Z toho vyvozuji, že je ta 102680 opravdu dost náročná na paměť a dlouho po probuzení "hledá" soubory na SD a když je nenajde tak iGO8, nebo celý přístroj zresetuje, nebo iGO8 zatuhne - zde platí stará mockrát diskutovaná pravda, že záleží především na kartě.
Nyní používám pár dní
Kingston 8GB a
problém po probuzení u 102680 nenastal.
Co se týče použití iGO8.exe z 102680 a "starého" data.zip z 8.3.2 - jak jsem psal zde -
http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... start=2029SvoDa píše:samotný exe. soubor z iGO8.3.4.102680 jede i se starým data.zipem (např. těmi LZF variacemi), ale budou ti chybět ty _da funkce a neuvdíš je v menu.
ALE
skin gj_6.10_tSi_da (s dodanými řádky z gj_6.9.10.1._da) pod verzí 8.3.2.73871 a jede to a v menu ty DriveAlerty
fakt jsou
ALE s jiným iGO8.exe než z 102680 se neobjeví ta upozornění v mapě jako u verze 102680 -
http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... start=1601čili jak píše mkb, použití iGO8.exe z 8.3.4. + data.zip z 8.3.2 + např. skin gj_6.10._da jde, a měly by se objevovat i ty značky v mapě, jelikož .ui soubory s _da funkcemi z _da data.zipu již obsahuje samotný skin gj_6.10._da.
Gurjon pracuje již dokonce i na tom, aby CoutryInfo běželo i pod verzemi 8.3.2. (je to náročnější než obvykle, bo CoutryInfo souvisí s iGO8.exe z 8.3.4., tak jsem zvědav, jak se mu to povede ve skinu zfunkčnit pro iGO8.exe z 8.3.2.)
Nicméně mne otravuje ta "lenost" v souvislosti s TMC a měl-li bych jet na delší štreku s iGO8 na SD, přepnu asi na starší a spolehlivější verzi 97313, nebo 73871 nebo 64873
Pakliže se to ověří i nový poznatek od mkb , že kombinace z 8.3.4. jen iGO8.exe + data.zip z 8.3.2 + skin gj_6.10._da nezpomaluje chod iGO8 po načtení TMC událostí, přichází v úvahu i tato varianta, ale za předpokladu, že jsou v této kombinaci funkční _da funkce - zobrazování značek na mapě (zatím jen mapy NQ).