Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

e-kouření

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: e-kouření

Příspěvekod SvoDa v 20 bře 2012 13:01

Tady je ta dva dny stará reportáž, o které jsem psal
Kód: Vybrat vše
http://play.iprima.cz/iprima/234952/2317
stopáž 17:30
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 23 bře 2012 05:16

A co říkáte tomuto :?:

Kód: Vybrat vše
http://www.zbozomat.cz/dve-elektronicke-cigarety-ego-t-s-naplni-jen-za-799kc?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=22-3-ermail&via=nltop1
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 23 bře 2012 08:38

To samé ti můžu Jaroušku nechat za 600 Kč. Za těch 800 až 900 to prodávám normálně. Sám tuto sadu používám a jsem naprosto spokojen.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 23 bře 2012 14:36

Jak pravil klasik (Š+G, Z deníku sportovce): "Kdybyste nekouřili, volové, a za ušetřený peníz nakoupili švihadla a potýrali tělo..." :lol: :lol:

Obzvlášť představa Efendiho se švihadlem mě i v mém poměrně pokročilém věku udržuje ve stavu relativní spokojenosti se životem an sich ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod addam v 27 bře 2012 11:38

Kluci, potřebuji e-kuřáckou radu - 1,5 měsíce kouřím výhradně e-cigaretu.
Všechno je super, šetřím peníze, šetřím si zdraví, nesmrdím, lépe se mi dýchá, vydržím souložit o 50% delší dobu (takže 40 vteřin), atd. atd. atd. :lol:

Jenomže jsem objevil jeden velký "problém" v souvislosti s alkoholem.
Dřív jsem třeba v hospodě popíjel, popíjel, popíjel ... a po nějaké době jsem věděl že už mám dost a poznal jsem sám na sobě že je čas jít domů. Když jsem to přehnal, tak mi začalo být blbě, točila se mi hlava, v horším případě jsem se pozvracel. Ráno mě potom bolela hlava, měl jsem kocovinu a všechno co s tím souvisí. Myslím že to každý zná ;-)

Od té doby co kouřím e-cigaretu, tak popíjím, popíjím, popíjím .... a vůbec mi není zle, netočí se mi hlava, nechce se mi zvracet, takže chlastám pořád dál a dál a dál. Prostě jako kdyby mi z hlavy někdo vymontoval tu varovnou žárovičku, která mi dříve oznamovala že už mám dost. Když se potom druhý den ráno (třeba jen po 5ti hodinách spánku) probudím, tak jsem naprosto v pohodě a svěží a nemám vůbec žádnou kocovinu.

Pro upřesnění doplním, že nejsem alkoholik (i když to tak podle popisu může vypadat) - do hospody chodím jen v o víkendu. Dalo by se říci, že to co jsem popsal je vlastně výhoda e-kouření - konzumentovi alkoholu potom není zle a více vydrží. ;) Ale co si mám počít s těmi šílenými výpadky paměti? Dříve jsem nikdy okno neměl a teď skoro vždy....

Máte podobnou zkušenost? Může mít opravdu kouření (respektive e-kouření) a pití alkoholu takovouto souvislost??
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 27 bře 2012 12:19

Přesně můj případ,Lahvinka whisky a dva dny pracovní neschopnost,dnes dvě lahvinky a druhý den lítám v práci jak za mlada.S tim souložením to mám ale zcela jinak než Adam.Mně se nechce vůbec :lol: :lol: :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 27 bře 2012 12:24

Jestli nezaměňuješ příčinu a následek, Adame - co když ti dřív nebylo šoufl z chlastu, ale z hulení?
Mně jako nekuřákovi i e-nekuřákovi nikdy ze samotnýho chlastu špatně nebylo (pokud jsem nemíchal různý druhy, ovšeeem). Zato při pasívním kouření se mi pak v noci kufr vobracel docela často.
A ty výpadky paměti - těžko říct. Buď je to tím, že vypiješ víc, protože se ti neudělá blbě, nebo se podívej do občanky na datum narození - zlepšovat se to už těžko bude ;)

A ještě jsem chtěl něco dodat, ale nemůžu si vzpomenout... :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 27 bře 2012 13:00

Já už Adame zhruba od té samé doby, co e-hulím ani moc nepiju, takže to osobně neposoudím, ale není to poprvé, co čtu, že kocovina, pokud nemícháš pivo, víno a tvrdej v jakýchkoliv kombinacích, jak už tu stojí, je úplně jiná u aktivního i pasivního kuřáka oproti e-kuřákovi nebo nekuřákovi u nichž je kocovina "prý snad" minimální, nebo žádná.

Asi to budu muset vyzkoušet na vlastní kůži, ikdyž já se nepřestal napájet, byť pouze příležitostně, jenom proto, že by mi bývalo zle (to bylo obvyklé :oops: :oops: :oops: ) , ale z jiného důvodu.

Výpadky paměti nemusí nutně souviset s e-kouřením, ale s množstvím alkoholu, kdy chybí záklopka a nebo taky opravdu spíše s věkem nebo popř. s manželským :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 27 bře 2012 13:01

:lol: Vojta zse perlí. Mě ještě napadlo jestli to není tím že si to raději nechceš pamatovat. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod addam v 27 bře 2012 13:34

Tak na jednu stranu jsem rád, že v tomto "problému" nejsem sám ... a na druhou stranu se děsím toho co bude následovat ;-)
Minulou sobotu jsem byl v Přerově, od cca 19:00 do 2:00 hod. si vůbec NIC nepamatuji a když mi potom druhý den postupně nejdříve příbuzní, potom kamarádi a následně i manželka (když se mnou v neděli večer začala mluvit) vyprávěli co jsem všechno dělal a říkal a vyváděl, tak jsem si myslel, že mluví o někom úplně cizím... Vlastně ani doteď se mi nechce věřit, že se jednalo o mě :roll: A takhle je to v posledních týdnech pokaždé... :?
Výpadky paměti nemohou souviset s věkem, protože já jsem stále mladý a perspektivní! A není přece možné, aby výpadky paměti začaly takhle z ničeho nic a v takovém rozsahu... :x

Trvám na to, že to co si nepamatuji, tak to se nestalo ;-) Ale jestli opravdu přechod na e-kuřáctví způsobuje slušným a poctivým lidem takovéhle potíže, tak si budu muset vybrat:
a) vrátím se k normálním smradlavým cigaretám ... a všechno bude jako dřív
b) stanu se abstinentem ... a zblázním se z toho :lol:
c) budu rozveden
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC