Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod tomasii v 18 úno 2009 08:56

Koukám, že taky děláš něco pro svou fyzičku. Já odklízím sníh po každém jeho napadání, protože jsme v rohu a vítr nám ho vždy požehnaně nafouká.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod zaira v 18 úno 2009 15:47

pánové,co si stěžujete :lol: vždytˇ je zima a k zimě patří sníh.V létě by to bylo horší.Hurá k lopatám :lol: :lol: :lol:
MIO C520 + TMC,amigo 8.4.2.85182
IGO8 83271348
Skin GJ 6.9.2 tsi
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
zaira
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 18 úno 2009 16:32

Buďte rádi, že máte garáž. já mám auto celý rok a tudíž i zimu venku a každé ráno sundávat ledovku z oken, o sněhu ze zbytku auta nemluvě, je takhle v 6 ráno druhý šok, hned po tom šoku prvním - vstávání.
Jen letos už jsem spotřeboval 2 ty velký spreje na odmrazování a zlomil 3 škrabátka :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 18 úno 2009 18:30

Ivo K píše:Právě je vyrovnán rekord!
28 přihlášených! ;)

Edit: 30!

Tak jsme se ani nenadáli a dnes v 15:17 bylo 41 přihlášených uživatelů :!:
A to se ani nic neoslavovalo :D
Že by to způsobila ta voviho stížnost a zavítalo sem hodně návštěvníků z i-go8.com :?: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 18 úno 2009 19:35

No není divu, když o tom psal i Odpolední Blesk a tlápali o tom v TV H@VNA ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 18 úno 2009 20:28

Kluci,koukali jste na ten Liberec?Krása,co?Pokud jste koukali na Novu,tak ten průjezd tím parkovištěm byla právě odbočka z rychlostní komunikace k nám do Vratislavic.Nevím,proč to je zavřené od nedělního večera,když ten blbinec začíná asi v těchto chvílích (Božský zpívá hymnu) a navíc,pokud jste pozorně poslouchali,tak tam dosud parkují 3 auta,kvůli kterým se brání dennímu průjezdu stovek a možná tisíců aut.Jo a také nám tady mimo jiné narychlo zdražili benzín a naftu.Co vám budu psát,prostě tragedie :!: :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 18 úno 2009 20:32

Vy jste, TAŤKO, tááákový chudáčkové! Co je proti tomu nějakej ukradenej odkaz na skin!! ;)

A teď si představ, že bys sem každou půlhodinu psal nějakou tu on-line reportáž o nasr.nejch liberečácích. To by teprve byly návštěvy, že by Dan takový čísla ani neznal :lol: :lol:

Pro inspiraci pár titulků:
- Stará Blažková postřílela městskou radu samopalem
- Na novém parkovišti shořela všechna tři auta
- Neumannová lynčována rozezleným davem

To by TV H@VNA ztratila svůj podíl na koláči sledovanosti!
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 18 úno 2009 20:57

Vojto,ta jsi v pohodě.V Praze máte pár cenťáčků sněhu,ale tady je tolik sněhu,že já už jsem toho naproti garáže tolik naházel,že to už ani nepřehodím.A to si to uklízím poctivě jenom před svou garáží,protože jak jsem psal včera,trochu jsem zmoudřel a na sousedy kašlu,protože pokud potřebuji někam jet,tak mám Kangoo na parkovišti u cesty,tak do něj naskočím a jedu.Octavka je v garáži a jak to tak vypadá,tak ještě několik dní bude,ale já mám rád před svoji garáží pořádek.

Dnes jsem jel od České Lípy a všiml jsem si cedule odkazující na parkoviště pro obytné vozy.No,v těch by sem snad jel jenom šílenec.Tady mají co dělat terénní vozy a na hlavních trasách a jet s karavanem někde do polí na parkoviště by mohl jenom naprostý šílenec a nebo musí počítat s tím,že tady zustaně do poloviny března :!: :lol: :lol: Myslím,že to MS bude co se týká návštěvnosti naprostý propadák.Já byl dnes ve městě a místo jásajících sportovců a turistu jsem viděl jenom mrtvé město:je to dokonce daleko horší,než v obyčejnýden.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mahud v 18 úno 2009 21:28

Jarouši klídek, on projede pluh po ulici a budeš házet znovu. :D :D
A nediv se, že tam nikdo nejezdí, když všicni házíte ten sníh na ulice a město tím proti nim opevňujete. :lol: :lol: :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 18 úno 2009 21:30

No jestli myslíš, že tady máme pohodu...

Moje cesta do práce vede po hlavním příjezdu od HK a NB, kde se rodí snad nejhorší řidiči v republice (zdejší členové z těchto míst prominou - ale už tím, že se dokázali registrovat a zajímají se o navigaci, trčí vysoko nad průměrem zmíněných oblastí). A navrch jedu kolem Lidla a Kauflandu, což samo o sobě je smrtící, a v kombinaci s koupěchtivými spotřebiteli z Hradce a Nymburka zcela hororové. A to ani nemluvím o údolí Dutých Hlav, kde se nachází škola pro naše mladé policejní naděje - co tam jezdí za "řidiče", darmo mluvit. Stačí normální všední den, suchá silnice, skoro žádný provoz kolem šesté ráno - stejně si vždycky potom v práci oddychnu.

A když je k tomu jako dneska těch pár centimetrů sněhu... Kupodivu naši chrabří silničáři letos pluží a solí jako diví, takže hlavní silnice jsou jen mokré. Ale stejně - zrovna dneska jsem dojel v levém pruhu (jsou tam tři) na světlech nymburáka, kterému na jeho Ochcávce nestačil ani cestou z Nymburka roztát sníh na zadním skle. Na zelenou se rozjet nedokázal, počkal na červenou. Proč to dělá jsem pochopil až tehdy, když (stále s levým blinkrem) začal na červenou s kvílením gum prasit z levého pruhu doprava na parkoviště k Lidlu - nejspíš taky nějaká ta dutá hlava policejně-gumově-lampasácká, která slíbila doma Máně, že jí něco z Prahy z Lidla přiveze.

A když jsem pak konečně dojel do práce a zaparkoval - naštěstí proti předpisu půlkou auta na chodníku - přihrnul se po namrzlé silnici nějakej debil, kterej stylem Kavan očesal tři zrcátka aut, který stály přede mnou. Až Favorit našeho souseda, kterej stojí dva metry ode mě, ho naštěstí tvrdým zadním nárazníkem bez poškození stočil do protisměru, kde si o plot urazil konečně i svoje zrcátko.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)