EDIT1: dne 21.5. opraveny ikony TMC v intencích viewtopic.php?f=12&t=223&start=1002, resp. viewtopic.php?f=12&t=223&start=835 a
EDIT2: dne 22.5 ohledně Deleting route to load the iGO viz níže a dle viewtopic.php?f=12&t=223&start=1010
Změn tam bylo tentokrát dost, nikoli podstatných, ale pracných. Půl hodiny jsem si hrál s možností ponechat v mé změně nadm.v. vpravo dole a stav bat/gps v pravo nahoře, čili v opačném gardu, než originál.
GJ ještě nevyvěsil popis verze, ale přidal např. možnost vypnou/zapnout zobrazování ikony typu vozidla vlevo dole společně s vlajkou (prkotina), možnost zapnutí/vypnutí zvuků při překročení/podkročení max.povol.rychlosti (to už je zajímavější, ještě jsem to na silnici netestoval - hlasitost se ovládá "hlavní hlasitostí). V tom samém menu -nastavení - vzhled mapy - více možností - 3/3 je volba
Deleting route to load the iGO - Vyp /dialog/delete, což bych asi přeložil jako
"Vymazání trasy pro startu iGO8" - Vyp/výběr/výmaz,
ale rozhodně to po staru iGO8 trasu nemaže, a ani se na její výmaz neptá, takže netuším , co to je a jak to tudíž přeložit.
Až na to někdo přijdete, dejte vědět.
Víc se dozvíme, až vyvěsí info o verzi, neo jako obvykle z vlastního testování

Lang jako obvykle viewtopic.php?f=6&t=246 (počeštil jsem i half-patche v tabulce info o H-P)