od SvoDa v 30 zář 2008 15:21
Chlapci, já už se tu ztrácím a jen zdánlivě tuším, o čem se tu vlastně bavíte.
Je fakt, že jsem dělal přesnou nadm.v. napevno pod navišipkou a popř. i volitelnou jako jeden ze tří údajů v panelu (PlusPlus), ale pouze pro rozlišení 480/272, jelikož strojem s jiným rozlišením nedisponuji, takže nemám tučení, co vlastně tomasII do jiných rozlišení dával a co ne a jak to v nich vlastně vypadá ani nevím.
Navíc se dá údaj o přesné min. a max. nadm. výšce v tripcomputeru dodělat úpravou souboru tripcomputer:xxx_yyy.ui, a to dnes vymyšleným a publikovaným způsobem ZdeňkaC ve vlákně o dimkovi, ale lze to provést obecně ve všech skinech, jelikož v žádném skinu jsem soubor tripcomputer:xxx_yyy.ui nenašel, takže to ani žádný skin neřešil jinak než data.zip .
Takže zkopíruj z příslušného rozlišení v data.zip ze složky ui_igo8/xxx_yyy.ui do PC soubor tripcomputet:xxx_yyy.ui a změň v tom konce dvou řádků. Až to budeš mít, soubor vlož do skinu do složky ui_igo8/xxx_yyy.ui (xxx_yyy = rozlišení displaye, např. 320_240)
Původní řádky (to červené musí pryč):
<TEXT txt_trip_min_elev template=txt_tripcomp_value x=206 y=189 text="0" textmodel_wstr="other.tripcomputer.min_elevation.number_text" fixedwidthnumbers=1>
<TEXT txt_trip_max_elev template=txt_tripcomp_value x=346 y=189 text="0" textmodel_wstr="other.tripcomputer.max_elevation.number_text" fixedwidthnumbers=1>
Upravené řádky:
<TEXT txt_trip_min_elev template=txt_tripcomp_value x=206 y=189 text="0" textmodel_wstr="other.tripcomputer.min_elevation.number" >
<TEXT txt_trip_max_elev template=txt_tripcomp_value x=346 y=189 text="0" textmodel_wstr="other.tripcomputer.max_elevation.number" >
Pro jiná rozlišení tady v těch řádcích budou pochopitelně jiné souřadnice, ale ty neměň, jelikož jejich hodnoty budou odpovídat tomu či onomu rozlišení. proto je důležité najít správný soubor tripcomputer
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.