Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: dimKa1319

Příspěvekod chozef v 04 zář 2008 15:24

vyzera naozaj vyborne! nevie ho prosim niekto upravit aj pre pristroje s rozlisenim obrazovky 234x480?
Dakujem
chozef

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 15:39

discover píše:Chtel jsem take procvicit Dimku a pokochat oko, ale ne a ne to rozjet, porad se resetuje. Provedl jsem nekolik zmen sys.txt a ppath.txt, pro jistotu zalohoval a mazal a dokola, az jsem se zamotal. Zustal jsem u Rikse 2,6++ /mimochodem zatim nejlepsi/. Kdesi jsem cetl, ze na c720-ce plus plus ++ nebezi. Je to tak?

Skiny tS, tzn. tomasII+SvoDa jsou testovány pro C520 i C720 a běží tam bez problému. Totéž i Dimka_SvoDa skin, který jsem tu pověsil. Já sám mám C520, stejně tak jako mnoho dalších,kterým to bez problémů jede.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod discover v 04 zář 2008 15:48

Vidím, že jsem sám komu skiny nechodí. :oops: Někde delám asi chybu. Jen nevím, proč jeden skin krasně jede bez problémů napoprvé a jiný si postaví hlavu a nejede.
Standa; C720, R23+3+9939+0511, SD 2GB, iGO8 8.0.0.54000, skin Riks 2.8a+, diMka 1.25
discover

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 15:53

@choseF:
Je to tak náročné, že bych se do ničeho podobného, bez nějakého softu, ve kterém by se mi změny rovnou mohli indikovat na monitoru jako na dysplayi, nikdy neodvážil,ledaže bych byl na půl roku upoután na lůžko a měl doma GPS s rozlišením 234x480 :D
Teď bez legrace- je makačka s něčím korektně ve skinu s něčím pohnout jinam, natožpak pohnout se vším, aby se to vlezlo ze širšího na užší display. :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 05 zář 2008 10:39

Me nejdou v dimka skinu pri hledani zadavat popisna cisla.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 05 zář 2008 10:41

Máš pravdu.

EDIT: opraveno

Drobným pokusem a smazáním souboru address.ui ze skinu ve složce common si to bere věci ze souboru addess.ui v data.zip jako ostatní skiny a už to hledá i čísla popisné v pohodě, ale nějak se to seká, takže v tom svém souboru addres.ui má Dimka ještě nějaké další příkazy pro cosdi jiného.

Dimka však právě dnes přišel s opravenou verzi 1.3.24 ve které se přiznává k chybě ohledně zadávání čísel domů a tuto věc opravil - jak sám píše Fixed - no house number input.
Takže jsem ten soubor, kterého se to týkalo použil a nahrál do mého skinu Dimka_SvoDa a jede to OK. Nechtělo se mi předělávat všechno znovu do toho jeho novějšího skinu, to by na mně bylo moc :D
Znovu jsem to moje opravené uploadnul a odkazy na tento můj skin na přechozí straně jsem i aktualizoval, takže si ho můžete takto opravený již stáhnout.
Doufám, že to neudělá binec v něčem jiném.
SvoDa
Moderátor

Re: Dimka skin

Příspěvekod SvoDa v 05 zář 2008 19:23

Tak jsem zkoušel umístit na display s mapou alespoň pasivní indikátor typu (metody) trasy (Ekonomická, Nejrychlejší,...) a našel pro to místo v levém dolním rohu s takovýmto výsledkem:
takto to vypadá, když spustíte program iGO8 - je tam nula :(
display0.jpg

takto to ale vypadá, když kliknete na "monokl" vlevo nahoře, kde je info o příštím manévru a kdy se tím otevře menu informace o trase. Všimněte si že tam je tam v políčku metoda taky nula :( :(
display_2.jpg

ale aniž bys zde na cokoliv kliknul, jen se vrátíš zpátky do mapy (šipkou vlevo dole), už tu informaci o metodě trasy vidíš: :D :D :D
display2.jpg

Pokud zase klikneš na monokl a tlačítkm nastavení změníš typ trasy a vrátíš se zpět do mapy, bude zde v políčku sice stále nula,ale na mapě v levém dolním rohu se nový typ trasy aktualizuje.

Info o metodě trasy tudíž na mapu jde narvat, ale na úkor názvu metody v políčku metoda v menu informace o trase, která se spouští monoklem. Bude tam muset být ještě nějaká vazba na scripty a to už je na mne moc.

Pokud tuto daň chcete zaplatit, tak v souboru navigatemap vložte do sekce
<layer ui_NavigateMapGPSPosInfos z=49>
řádek:
<TEXT txtRI_Method template=xtxt3 x=1 y=255 w=60 z=101 font="tahomabd" fontsize=13 color=#000000 glowsize=2 color2=#FFFFFF color3=#FFFFFF align="left" >

(souřadnice jsou jako obvykle pro 480x272, ale u jinýc rozlišení by to mohlo jet, jelikož hodnota "x" jde odleva)

EDIT: mimochodem, ti bystřejší :D si možná všimli, že zvyk je železná košile a že jsem si dal pod navišipku mezi čísla domů, které jsem dal níž, navíc přesnou nadmořskou výšku, jako v našem skinu Plus a "uvolnil" si tak v panelu další řádek pro další údaj.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 06 zář 2008 20:21

Dnes jsem s dímKou najezdil cca 200 km a naprostá spokojenost.Kdyby se vyhodil ze skinu ten kompas,který je v auto navigaci naprosto k ničemu a zvětšilo se jak číslicové tak písemné hlášení,neměl by ten skin chybu.Dnes jsme nad nim seděli s JnKopem hodinu a jemu se také moc líbí a když řekne Jirka,že je to dobré,tak není o čem diskutovat.Mě se ten skin moc líbí.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 zář 2008 20:27

Chlapi, musíte si taky proklikat různá nastavení, přece k tomu nebude potřeba návod?
údaje co chceš v panelu lze navolit - Menu - nastavení - vzhled mapy - více... - údaje v panelu - údaje v panelu nahoře/dole a je tam cca z cca 15 možností, ani jsem to nepočítal.

Údaje v panelu nahoře - údaje políček 1-4 se zobrazují při nenaplánované trase. Při naplánované se zobrazí políčko 1 a 2 NEBO 3 a 4 a klikem lze mezi těmito dvojicemi přepínat.
Údaje v panelu dole - zobrazují se pouze při nenaplánované trase a v kombinaci s jedním nebo druhým párem horních políček, tak máš mnoho možností údajů. Kliknutím do spodní části panelu pak máš jinou barvou totéž co sis tam navoloi pro cíl taky pro průjezdní bod.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jajo v 06 zář 2008 22:38

Vdaka Danovi som mohol odskusat dimKa- musim povedat, ze sa mi velmi zapacil a najblizsiu cestu idem s nim na blizsie ochutnanie-ale naozaj je to super skin a paci sa mi jeho prisposobivost-zopar drobnosti sice este "vrzga" ale to sa da prezit
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
jajo
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu