Tome (Jaspere), prosím, nechtěl bys prosím vyvěšovat radary v tom dvojím kódování (starém i novém), aby bylo použitelné i pro starší verze
|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

mkb píše:Na přání jsem upravil Jasperovi radary "plus"(Gurjon), pro použití v nových i starších verzích iGo8. Přidáno dalších asi 50ks žel. přejezdů.

SvoDa píše:Pro win proužek který vyskakuje při spuštění nějaké aplikace z běžícího iGO8 ze skinu je dobré umístit si někam do obrazovky tlačítko k aplikaci ShowTaskbar.exe a klikem na něj zmizí. Já to tak v GJ_6.5_tS mám (tlačítko "Winbar" jsem dal do rychlého menu i na display s mapou. Musíš si jen dát ten exáč do My Flash disk/APP/SYS/Main/
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... exe#p14743
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků